Yine Giresun'un gururu oldular

İstanbul Sanayi Odası (İSO) 2024 listesini açıkladı. Giresun'dan iki firma Türkiye’nin 500 büyük sanayi kuruluşları listesinde.

info@karadenizekonomi.com / 25.06.2024

Yine Giresun'un gururu oldular

İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından gerçekleştirilen Türkiye’nin 500 büyük sanayi kuruluşları listesi açıklandı. Giresun'dan iki firma, bu prestijli listede yer alarak şehrin gurur kaynağı oldular. Yavuzkan Hazel Gıda San. Tic. Ltd. Şti., listede 326. sırada, Yavuz Gıda San. Tic. A.Ş. ise 500. sırada yer aldı.

GİRESUN TİCARET VE SANAYİ ODASI'NDAN TEBRİK MESAJI

Giresun sanayisinin gurur kaynağı olan bu firmalar, başarılarıyla dikkat çekiyor. Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu, bu başarının altını çizerek şu açıklamayı yaptı:

"Giresun sanayisinin gurur kaynağı olan firmalarımızı şahsım ve bağlı bulunduğum Giresun Ticaret ve Sanayi Odası adına kutlar, başarılarının devamını dilerim."

GİRESUN'UN EKONOMİSİNE KATKI

Bu iki firmanın İSO'nun listesine girmesi, Giresun’un sanayi sektöründeki gelişimini ve gücünü bir kez daha gözler önüne serdi. Yavuzkan Hazel Gıda San. Tic. Ltd. Şti. ve Yavuz Gıda San. Tic. A.Ş.'nin başarıları, Giresun'un ekonomik büyümesine ve sanayi alanındaki gelişimine önemli katkılar sağlıyor.

SANAYİ SEKTÖRÜNDE BAŞARI HİKAYESİ

Bu başarı, Giresun'daki diğer sanayi kuruluşlarına da ilham kaynağı olmayı sürdürüyor. Şehrin sanayi potansiyelinin yüksek olduğunu gösteren bu gelişme, yeni yatırımlar ve projeler için de teşvik edici bir rol oynuyor.

GİRESUN’UN GELECEĞİ İÇİN ÖNEMLİ BİR ADIM

Giresun'dan iki firmanın Türkiye'nin en büyük 500 sanayi kuruluşu arasında yer alması, şehrin geleceği için umut verici bir adım olarak değerlendiriliyor. Bu başarıların devamı, Giresun'un sanayi alanında daha da ileriye gitmesini sağlayacak.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar