Giresun OSB Yatırımcıları Bir Araya Geldi
Giresun 1. Organize Sanayi Bölgesi yatırımcıları Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu’nun da katıldığı toplantıda bölgenin genel durumunu değerlendirdiler.
info@karadenizekonomi.com / 1.09.2021
Yatırımcılar, Giresun OSB’sinin yol, su ve elektrik ile çevre güvenliği konularını gündeme getirdiler. Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu; “Sanayicinin sorun ve talepleri bizim için önceliğimizdir.” dedi. Giresun 1. Organize Sanayi Bölgesi Mütevelli Heyeti yönetim kurulu üyeleri de toplantıya iştirak etti.
Çok Okunanlar
Türkiye’nin İkinci Büyük Çeltik Merkezi Bafra’da Maliyet Alarmı Rekor Verim Çiftçiyi Tarlada Tutmaya Yetecek mi?
Rize OSB’de 2. Etap Kamulaştırma Tamamlandı, Parsel Başvuruları Başladı
Havza'daki selin ardından turizmcilerden durum değerlendirmesi: "Devletin ve belediyenin hızlı refleksi büyük bir afeti önledi"
2. Ordu Tarım, Hayvancılık ve Fındık Fuarı Fatsa’da Açıldı
Ziver Kahraman: “Türkiye ürettikçe güçlenecek, ihraç ettikçe büyüyecektir”
Bakan Bolat Söz Verdi: Eximbank OTSO Bünyesinde Açılacak
Karadenizli Balıkçılar: “Kazanç Düştü, Maliyet Arttı”
Fındık Fiyatları
Son Güncelleme : 2026-05-27 08:00
| Şehir | Levant |
|---|---|
| TMO | 200 TL |
| GİRESUN | 283,00 TL |
| ORDU | 283,50 TL |
| DÜZCE | 283,50 TL |


