Armutalan Dağ Evleri Ordu'nun yeni turizm merkezi oldu

Ordu Çambaşı Yaylası'nda iki yıl önce hizmete açılan Armutalan Dağ Evleri kısa sürede yerli ve yabancı turistlerin konaklama yeri oldu.

info@karadenizekonomi.com / 9.07.2024

Armutalan Dağ Evleri Ordu'nun yeni turizm merkezi oldu

Kabadüz İlçesi Çambaşı Yaylası, Turnalık mevki Armutalan Obası'nda 60 dönün üzerine kurulan dağ evleri Ordu'nun önemli turizm merkezlerinden birisi oldu.

Karlıbel ailesi tarafından yaptırılan tesisin işletmesi geçen yıl başka bir gruba kiraya verildi. Çam ormanlarının içerisinde yer alan işletmede 2 kişilik 1-1 bungalov ile 4+1 taş evler, restoran bulunuyor.
Doğada konaklamayı sevenleri tercihi olan Armutalan Dağ Evleri müşterilerinden tam not alıyor.

Armutalan Dağ Evleri için bazı Google yorumları şöyle;

Hava şartlarından ve navigasyonun yanlış yol tarifinden dolayı ulaşımın biraz zor olması dışında her şey mükemmeldi.Gecenin geç saatinde gelmemize rağmen sürekli telefonda bizimle ilgilenen yol tarifi yapan işletme sahibinin cana yakınlığı misafirperverli bize kendimizi değerli ve rahat hissettirdi. Eğer gerçekten kafa dinlemek ve huzur içinde bir tatil yapmak istiyorsanız çambaşı dağ evlerine gelmenizi kesinlikle tavsiye ediyorum.

Tam kafa dinlemelik ve tatil yapmak için harika bir yer havası sabah kahvaltısı her şey kusursuz evler aşırı temiz rahat kalıp tatil yaptığımız harika bir yerdi çalışan insanlar da çok hoş ve kibardi teşekkürler.

Tam bir doğa harikası dört dörtlük tatil keyfi sessiz ve eşsiz kuş sesleri temiz yaşanabilir pırıl pırıl doğası ile herkese tavsiye ederim.
İnanılmaz bir güzellik,doğa ile iç içe.Kahvaltı efsane,odalar mükemmel.Özellikle Kenan abiye sonsuz teşekkürler.

Çok güzel yer. Oda yataklar herşey tertemiz. Çok ilgili alakalılar. Mükemmel. Tavsiye ederim.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar