Oda ve Borsa Başkanları İstişare Toplantısında Vali Erol ve Başkan Güler İle Bir Araya Geldi

Ordu ili Oda ve Borsa Başkanları Ordu Valisi Muammer Erol ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler'in katılımları ile çalışma toplantısı gerçekleştirdi.

info@karadenizekonomi.com / 7.08.2024

Oda ve Borsa Başkanları İstişare Toplantısında Vali Erol ve Başkan Güler İle Bir Araya Geldi

Toplantıya Ordu Valisi Muammer Erol ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler'in yanı sıra, Vali Yardımcısı Burak Keser, Fatsa Kaymakamı Avni Kula, Fatsa Emniyet Müdürü Ferda Yılmaz, Ordu TSO Başkanı A. Levent Karlıbel, Ordu TB Başkanı Ziver Kahraman, Ünye TSO Başkanı İrfan Akar, Fatsa TSO Başkanı Tayfun Karataş, Fatsa TB Ali Feyzi, Oda ve Borsa Genel Sekreterleri katıldı.

Gerçekleşen çalışma toplantısında, Ordu iş dünyasının öncelikleri, sorunları ve beklentileri Vali Sayın Muhammer Erol’a ve Belediye Başkanı Sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler'e iletildi.

Toplantı hakkında konuşan OTSO Başkanı Adil Levent Karlıbel, “Bugün burada Sayın Valimize ve Belediye Başkanımıza ilimizin ve üyelerimizin sorun ve taleplerini ilettiğimiz verimli bir çalışma toplantı gerçekleştirdik.  Bu toplantıda aldığımız karar ile Altınordu, Fatsa ve Ünye ilçelerimizde toplantılar yapılmasına ve bu toplantılara ilçelerin arka vadisindeki ilçe belediye başkanlarının da davet edilmesi kararlaştırıldı. İnşallah yaptığımız bu toplantılardan çıkan sonuçlar ilimize ve bölgemize hayırlı olur. ”diye ifade etti.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar