OGİD rotasını belirledi

Ordu Genç İş İnsanları Derneği, 26 Mayıs Cuma Günü gerçekleştirdiği 5.Olağan Genel Kurulunda seçilen başkan ve yeni yönetimi ile ilk yönetim kurulu toplantısında hedeflerini belirledi.

info@karadenizekonomi.com / 10.06.2023

OGİD rotasını belirledi

Dernek başkanı Altuğ Sönmez ilk yönetim kurulu toplantısı sonrasında açıklamalarda bulundu. Ordu Genç İş İnsanları Derneği, Ordulu genç iş insanları ile çevre il ve ilçelerde gerçekleştirilecek ticari faaliyetler ve etkileşimlerde birbirinden güç alarak büyümeyi ve üyeleri arasındaki sıkı sosyal ilişkiler sayesinde devam eden ticari faaliyetlerini ilerletme amacı taşımaktadır. Bu amaçla; üyelerimiz arasındaki iş ortaklıklarını geliştirmeyi hedeflemekteyiz. OGİD, teknoloji ile hızla gelişen dünya ticaretini yakalamış ve yerelden evrensele uzanan ticaret ağları sayesinde, işletmelerinin bayrağını devralan ve çağı yakalayan ikinci ve üçüncü kuşak yöneticileri ile şirketlerinin hacmini daha da büyütmeyi hedeflemektedir. Bu doğrultuda Ordu’nun bölge ekonomisindeki gücünü ve potansiyelini daha fazla öne çıkarmayı amaçlamaktayız. Yerel konjonktür ile sınırlı kalmayan bakış açısı ile hep daha ileriyi hedefleyen yönetim anlayışı sayesinde ilimizde ciddi derecede istihdam sağlayan OGİD üyeleri, sadece üyeleri arasındaki ekonomik ilişkiyi büyütmek ve güçlendirmek ile kalmayarak başta bölge ekonomisi ve bünyesindeki ihracatçı üyeleri ile ülkemize ve memleketimize artı değerler sağlamaktadır. Bu hedefler doğrultusunda yeni yönetimimizin başta derneğimiz adına ülkemize ve memleketimize hayırlı olmasını diliyorum.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar