Şehir Hastanesi 2025 sonu bitecek! Güzel haber sağlık müdüründen geldi

Ordu İl Sağlık Müdürü Dr. Dursun Tüzün, Ordu Şehir Hastanesinin biterek hizmeti girmesinin 2025’e sarkacağını ancak 2026’ya kalmayacağını söyledi.

info@karadenizekonomi.com / 31.05.2024

Şehir Hastanesi 2025 sonu bitecek! Güzel haber sağlık müdüründen geldi

MELET IRMAĞI ÜZERİNDEN YOL YAPILACAK

Yapımı devam eden Ordu Şehir Hastanesi ile ilgili açıklama yapan Ordu İl Sağlık Müdürü Dr. Dursun Tüzün, “Ordu Şehir Hastanesi’nin yolu ile ilgili hazırlıklar sürüyor. Organize Sanayi’den sonra Melet Irmağını geçen bir köprü var. Buradan Ordu Şehir Hastanesi’ne yol verilecek. Haziran-Temmuz gibi ihalesi yapılacak. Bu ihalenin hazırlıkları sürüyor yakında tamamlanıp ihaleye çıkacak.  Ayrıca otopark için de ikmal ihalesi yapılacak. Daha önce heyelan olduğu için otopark iptal edilerek fore kazık yapılması kararı verilmişti. Şimdi otopark da yapılacak.” diye konuştu.

2026’YE KALMAZ AMA 2025’E SARKAR

Ordu Şehir Hastanesi’nin tasarruf tedbirlerine takılıp takılmayacağı konusuna da değinen Tüzün, “Biz hastane inşaatı yüzde 75’in üzerinde olduğumuz için tasarruf tedbirlerine takılmayacağını düşünüyoruz. Hastanenin bitimi 2025’e sarkar mı derseniz sarkar ancak 2026’ya kalmaz diye düşünüyoruz. Çünkü bize bazı cihazların yerini hazırlayın dendi. Biz mesela eylül ayında anjiyo cihazlarımızı yerleştireceğiz. Bunun dışında bakanlığın aldığı röntgen gibi cihazlarda olacak olanlar da yıl sonuna kadar yavaş yavaş yerleştirilmeye başlanacak.” şeklinde konuştu. 

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar