Uğur Kurs Ordu’da Açıldı

Bahçeşehir-Uğur Eğitim Kurumları bünyesinde bulunan Ordu Uğur Fen ve Anadolu Lisesinin ardından bünyelerine Uğur Kursuda dahil ettiklerini söyleyen Ordu Fen ve Anadolu Lisesi Kurum Müdürü Özlem Erdem “Uğur Lisesi akademik başarısıyla yoluna devam ediyor. 55 yıllık deneyimimiz ile Uğur Kursu açarak artık sınavlara hazırlıkta daha da iddialıyız. Haziran’da açılmasına rağmen çok hızlı bir şekilde kontenjanlarını dolduran Uğur Kurs 5,7,8,10,11, 12 sınıflarında ve mezun gruplarında tecrübeli kadrosu ile öğrencilerin eğitim-öğretimde tüm ihtiyaçları karşılayacak şekilde tasarlandı” diye konuştu.

info@karadenizekonomi.com / 22.11.2021

Uğur Kurs Ordu’da Açıldı

Çeyrek Tatil TYT Kampı

Araştırmaların yoğun kamp programlarının başarıyı yüzde 30 oranında artırdığını söyleyen Özlem Erdem; “Kurum olarak başarılı organizasyonlar yapıyoruz. 12.sınıf öğrencilerinin ara tatili değerlendirmesi adına 6 günlük yoğun kamp programı planladık. Yılda 3 kez bu programı uyguluyoruz. Piraziz Ramada Otel’de sabah 10:00 ile akşam 22:00 saatleri arasında deneme sınavı, konu tekrarı, soru çözümü ile YKS sınavına hazırlıyoruz. Her öğrencinin günde en az 700 soru çözdüğü kampta öğrencilerimiz başarıya kilitlenmiş bir şekilde yoluna devam ediyor’’ dedi.

 

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar