TMO Fındık Alımı İçin Toplandı

Fındık alım fiyatını açıklayan ve 19 Ağustos'ta fındık alımına başlayacak olan TMO, hazırlıklara başladı. TMO, Samsun'da sezon değerlendirme toplantısı yaptı.

info@karadenizekonomi.com / 6.08.2024

TMO Fındık Alımı İçin Toplandı

TMO fındık alımı için hazırlıklara başladı. Samsun'da değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. TMO fındık alımına 19 Ağustos tarihinde başlayacak. 12 Ağustos'tan itibaren randevu verilmeye başlanacak.

TMO'dan yapılan açıklama şöyle; Fındık hasadının başladığı günlerde kabuklu fındık alım politikalarımız ve alım öncesi hazırlıklarımızla ilgili olarak Genel Müdür Yardımcımız Cihan Soyalp başkanlığında “Alım Öncesi Değerlendirme Toplantısı” yapıldı. Samsun Başmüdürlüğü’ndeki toplantı Fındık İşleri, İnsan Kaynakları, Bilgi İşlem ve Destek Hizmetleri daire başkanları ile ilgili başmüdürler ve uzman personelin katılımıyla gerçekleşti. 2 gün süren toplantıda kabuklu fındık alımlarıyla ilgili Başmüdürlüklerimizce yapılan hazırlıklar, açılacak alım merkezleri ve uygulanacak kriterler değerlendirildi. 

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar