MÜSİAD Samsun’dan Başkan Demirtaş’a ziyaret

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Samsun Şubesi, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’ı ziyaret etti.

info@karadenizekonomi.com / 22.09.2021

MÜSİAD Samsun’dan Başkan Demirtaş’a ziyaret

Gerçekleştirilen ziyarete Şube Başkanı Hasan Tahsin Şengül Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Polatcan, Yusuf Güneş ve Ali Süleymanoğlu katıldı. Ziyarette Samsun şehrinin bugünkü durumu ve gelecek projeler hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. 

Ziyaretten memnun olduğunu ifade eden İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, şehre değer katan işadamları ve sanayicilerle yerel yönetimlerin sürekli dirsek temasında bulunması gerektiğini söyledi. Demirtaş; “Şehirlerin büyüme ve gelişmesinde yerel yönetimler, Sivil Toplum Kuruluşları ve şirketler çok büyük katkı sağlayan kurumlardır. Bizler şehrin alt ve üst yapılarının doğru ve düzgün çalışmasından sorumluyuz ve bu sorumluluğumuzu en iyi şekilde yerine getirip hem vatandaşlarımızı memnun etme gayesi içindeyiz. Bunun yanında şehre yatırım sağlamak isteyen yatırımcıların bizlere ihtiyaç duydukları her konuda onlar için elimizden gelen şeyleri gerçekleştirmeye çalışıyoruz” dedi.

MÜSİAD’ın Türkiye genelinde ciddi bir altyapıya sahip olan en nemli Sivil Toplum Kuruluşu olduğunu söyleyen Hasan Tahsin Şengül; “MÜSİAD Türkiye’nin büyümesine ve gelişmesine katkı sağlayan önemli bir STK’dır. Türkiye’nin onlarca ilinde gerçekleştirilen ekonomik ve ticari toplantılar şehre değer katacak işlere imza atıyor. Bunların yanında onlarca ülkede temsilciliklerini de oluşturan MÜSİAD ülkemize yatırımcı çekmek içinde çeşitli organizasyonlar ve işbirlikleri yapmaktadır. Bizler Samsun şubesi olarak yerelde ilimize neler katabiliriz üzerine çalışmalar uyguluyoruz. Samsun Karadeniz’in en önemli şehirlerinden biridir ve bize göre de ilk sıradadır” açıklamalarını yaptı.

(HALİL YILMAZER)

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar