Samsun’da fuarlar başlıyor

Pandemiyle geçen zorlu günlerin ardından fuarcılığın önemli şehirlerinden olan Samsun, arka arkaya üç etkinlikle ses getirmeye hazırlanıyor. Sırasıyla Tarım, Mobilya-Dekorasyon ve Gıda sektörü paydaşlarının vitrine çıkacağı fuar dizisi firma yoğun katılımlarıyla dikkat çekiyor.

info@karadenizekonomi.com / 7.07.2021

Samsun’da fuarlar başlıyor

TÜYAP Samsun uzun bir aradan sonra kapılarını Tarım Fuarı ile açacak. 15 Eylül 2021 Çarşamba günü başlayacak olan organizasyon her zamanki gibi renkli görüntülere sahne olacak ve dört gün sürecek. 28 Eylül Salı günü ise Mobilya-Dekorasyon Fuarı için kapılar açılacak. Bu yılın son etkinliği ise 25 Aralık tarihinde. Dört gün sürecek Tüyap Samsun Gıda Fuarı ile bu yılın fuar takvimi sonlanacak.

Çamaş; “son iki yılın acısı çıkacak ve bölge ekonomisi kazanacak.”

Samsun TUYAP Genel Müdürü Oğuzhan Çamaş, fuara ilişkin yaptığı açıklamada “kısa aralıklarla arka arkaya düzenleyeceğimiz tarım, gıda ve mobilya fuarlarıyla son iki yılın acısını çıkacağız. Firmaların çok büyük ilgisi var. Başta Samsun olmak üzere, Ordu, Giresun, Tokat, Çorum, Amasya, Tekirdağ, Sakarya, Kocaeli ve Ankara’dan çok sayıda firma katılım için yerini ayırttı. Bizim kadar katılımcıların da heyecanla beklediğini görmekten büyük mutluluk duyduk. Ayrıca hem Samsun hem de bölge ekonomisi için daha da umutlandık” ifadelerini kullandı. Çamaş’ın verdiği bilgiye göre; her ne kadar normalleşme sürecine girilmiş olsa da fuar süresince pandemi koşullarının gerektirdiği önlemler dikkate alınacak ve bu önlemler fuar alanına girişten itibaren titizlikle uygulanacak.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar