Samsun’dan Manavgat’a

Samsun Büyükşehir Belediyesi, Antalya'nın Manavgat ilçesinde meydana gelen orman yangını için takviye araç ve ekip gönderdi. Bugün sabah saatlerinde 2 arazöz kamyonla yola çıkan ekipler, yangın söndürme çalışmalarına katılacak.

info@karadenizekonomi.com / 30.07.2021

Samsun’dan Manavgat’a

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Tüm desteklerimizle onların yanındayız. Yaralarımızı hep beraber saracağız” dedi. Antalya'nın Manavgat ilçesinde hızla ilerleyerek yerleşim yerlerini de etkileyen orman yangınının söndürülmesi için Samsun Büyükşehir Belediyesi de harekete geçti. Yangının kontrol altına alınabilmesi için havadan ve karadan müdahale çalışmaları devam ederken, şehirlerden bölgeye takviye ekip ve araçlar sevk edilmeye devam ediyor. Su tankeri ihtiyacı üzerine Samsun Büyükşehir Belediyesi, iki arazöz kamyonu Manavgat’a gönderdi. Fen İşleri Daire Başkanlığı bünyesindeki ekipler, yangın bölgesine ulaşmak için yola çıktı. Mümkün olan en kısa sürede ilçeye ulaşacak ekipler, yangınla mücadele çalışmalarına katılacak.

 

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar