30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 95.Yılı Kutlu Olsun

Giresun Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Türkiye Cumhuriyeti'nin temelini oluşturan Büyük Zaferin 95. Yıl Dönümü Nedeniyle Bir Mesaj Yayınladı.

info@karadenizekonomi.com / 30.08.2017

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 95.Yılı Kutlu Olsun

30 Ağustos 1922 tarihi, vatan sevgimiz, bağımsızlığımız uğruna, hiçbir güce boyun eğmeyeceğimizin dünya ya kabul ettirildiği gündür. Mustafa Kemal Atatürk etrafında toplanan yurttaşlarımız ile birlik ve beraberlik içerisinde, omuz omuza canını, malını ortaya koyarak Bağımsız, Çağdaş Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerini atmışlardır.

30 Ağustos Zaferini, Çanakkale'yi, Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarını, Cumhuriyet Tarihimizi anlamak, bu topraklarda yaşayan her yurttaşımızın önceliği olmalıdır. Bugün yaşadıklarımızı, dünyadaki gelişmeleri dikkate aldığımızda Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarına ne kadar şükretsek azdır.

Bu duygu ve düşünceler ile üyelerimizin ve Halkımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı en içten dileklerimle kutlar, Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, 30 Ağustos Zaferi'ni bizlere kazandıranların manevi huzurunda saygıyla eğiliyorum.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar