ODÜ&OTSO arasında protokol imzalandı

​Ordulu sanayici ve işadamlarının zaman zaman üniversite-sanayi işbirliği konusunda isteksiz olmakla itham ettikleri Ordu Üniversitesi, Ordu Ticaret ve Sanayi Odası ile iki ayrı protokol yaptı.

info@karadenizekonomi.com / 10.12.2018

 ODÜ&OTSO arasında protokol imzalandı

NİHAYET

İŞBİRLİĞİ!

OTSO Başkanı Servet Şahin ve ODÜ Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç Sanayi Odaklı Lisansüstü Tez İş Birliği ve Kamu Üniversite Sanayi İşbirliği olmak üzere iki protokol imzaladılar.

BAĞLARIMIZ DAHA DA KUVVETLENECEK

Servet Şahin: “Bundan sonraki süreçte artık odamız ve üniversitemiz arasındaki bağ daha da kuvvetlenerek, özellikle sanayi alanında Ordu için yeni gelişmelere imza atacağız. Bundan önce olduğu gibi, bundan sonra da Ordu Ticaret ve Sanayi Odası ve Ordu Üniversitesi birlikte hareket ederek Ordu için birlikte yol alacak.”

KİŞİ VE KURUMLAR ÜNİVERSİTEYE GELMELİ

Rektör Tarık Yarılgaç: “Sayın Şahin’in de dediği gibi kişi ve kurumların üniversitelere gelmesi gerekli. Başka türlü ne sanayinin, ne toplumun, ne de sosyal kültürel hayatın gelişmesi mümkün olmayacaktır. İmzaladığımız protokoller inşallah bunlara vesile olacaktır. Bir işin merkezinde bilim varsa, bilimin merkezi de üniversitelerdir.   

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar