Türkiye'nin tek şekersiz limonlu maden suyu şimdiden çok beğenildi✌

Freşa, yeni ürünü 'İnişdibi Limonlu'yu tanıttı

info@karadenizekonomi.com / 25.08.2016

Türkiye'nin tek şekersiz limonlu maden suyu şimdiden çok beğenildi✌

Karadeniz’in insanı tazeleyen doğasından çıkarak bütün Türkiye’ye sağlık ve lezzeti bir arada sunan Freşa, şimdi de şekersiz limonlu doğal maden suyunu üretti. “İnişdibi Limonlu” adı verilen bu sağlıklı ürünün içinde şeker ve tatlandırıcı bulunmuyor. Üstelik bu ürün Türkiye’de ilk ve tek! İstanbul’da (Four Seasons Bosphorus Otel) düzenlenen basın toplantısında Freşa’nın yeni ürünü İnişdibi Limonlu kamuoyuyla paylaşıldı. Toplantıya Freşa Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu ve Yrd. Doç Dr.Halit Yerebakan konuşmacı olarak katıldı.

Doğal maden suyu ve limonu, tatlandırıcı ve şeker olmadan aynı şişede birleştirerek, İnişdibi Limonlu adıyla yeni bir ürün kategorisi geliştiren ve tüketicilerin beğenisine sunan Freşa, sağlıklı ve lezzetli içecekler üretmeyi kendisine misyon edinmiş durumda. Dünyada sağlıklı ürün trendinin gelişimiyle birlikte, Türkiye’de sağlıklı ve lezzetli içecekler üretmeyi ve yaygınlaştırmayı hedefleyen Freşa, İnişdibi Limonlu ile bu misyonunu daha da güçlü bir şekilde ortaya koydu.

Türkiye’de ilk kez şeker ve tatlandırıcı olmadan limon ve doğal maden suyunu bir araya getirerek aynı şişede buluşturan Freşa, piyasaya çıkardığı yeni 

ürünlerle büyümesini sürdürüyor. 2016’da % 30 büyüyerek ihracatla birlikte 200 milyon TL civarı ciro hedefleyen Freşa, Türkiye’de bir ilk olan İnşidibi Limonlu ile portföyünü zenginleştirecek, yeni ülkelerle ihracat coğrafyasını genişletecek.

İnişdibi Limonlu Türkiye’de tek

Türkiye’de ilk olan İnişdibi Limonlu’nun Ar-Ge çalışmalarının yaklaşık iki sene sürdüğünü belirten Freşa Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu ‘’ Günlük hayatımda doğal maden suyunu içine limon katarak içen biriydim. Belli bir zamandan sonra kan şekerimin ortalamanın üstüne çıktığını görünce benim gibi bu durumu yaşayan insanlar için ne yapabilirim diye düşündüm ve şekersiz limonlu maden suyunu üretme kararını verdim.

Durumu Ar-Ge departmanımızla paylaştıktan sonra yaklaşık iki sene süren titiz bir çalışma sonrasında ürünümüzü piyasaya sunduk. İnişdibi limonlunun en önemli özelliğinden biri de sodyum diyetine uygun olmasıdır’’ diye belirtti. 

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar