Vali Balkanlıoğlu, DOKA Yönetim Kurulu Toplantısı’na Katıldı

Trabzon Valisi''Darbe girişimini DOKA yönetim kurulu olarak şiddetle kınıyoruz ''

info@karadenizekonomi.com / 12.08.2016

Vali Balkanlıoğlu, DOKA Yönetim Kurulu Toplantısı’na Katıldı

Trabzon Valisi Yücel Yavuz başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Vali İrfan Balkanlıoğlu, Giresun Valisi Hasan Karahan, Gümüşhane Valisi Okay Memiş, Rize Valisi Erdoğan Bektaş, Artvin Valisi Muhterem İnce, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Artvin Belediye 

Başkanı Mehmet Kocatepe, Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Artvin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kurtul Özel, Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Akçay, bazı illerin İl Genel Meclisi Başkanları ve DOKA Genel Sekreteri Çetin Oktay Kaldırım katıldı.

Trabzon Valisi Yücel Yavuz, toplantının açılışında yaptığı konuşmada, 15 Temmuz darbe girişimini DOKA Yönetim Kurulu olarak kınadıklarını belirterek; “Dönem başkanı sıfatıyla burada sizleri misafir etmek bizin için onurdur. Sözlerimize başlarken, 15 Temmuz 2016’da yaşanan darbe teşebbüsünde Türk milletinin iradesine, milli birlik ve beraberliğimize yönelik olarak gerçekleşen bu anlamsız, hangi hizmete yönelik olduğunu hepimizin bildiği, ama milletimizin feraseti, iradesi ve yüksek inancıyla karşısında durduğu darbe girişimini DOKA yönetim kurulu olarak şiddetle kınıyoruz ”dedi.

Trabzon Valisi Yavuz, ”DOKA, 6 ilimizin turizm, imalat, sanayi gibi hayata ve insana dokunan tüm konularında ekonomik anlamda gelişmeyi sağlayacak projelerin hayata geçirilmesi anlamında 2010’da faaliyete geçti. O günden bu yana 6 ilimizi kapsayacak şekilde birçok güzel projeye destek verdi” diyerek, emeği geçen herkese teşekkür etti.

Toplantı Vali Yücel Yavuz’un açılış konuşmasının ardından basına kapalı olarak devam etti.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar