Vali Yücel'den veda!

​Son yayımlanan Valiler Kararnamesiyle Mülkiye Başmüfettişliğine atanan Trabzon Valisi Yücel Yavuz veda ziyaretlerine başladı.

info@karadenizekonomi.com / 2.11.2018

Vali Yücel'den veda!

İlk olarak Akçaabat, Çarşıbaşı, Vakfıkebir, Beşikdüzü, Şalpazarı, Tonya, Düzköy ve Maçka ilçelerimizde Kaymakamlıkları ziyaret eden Vali Yavuz, kaymakamlarla bir süre görüşerek onlara veda etti.

Vali Yavuz daha sonra Ortahisar, Yomra, Arsin, Araklı, Sürmene, Of, Çaykara, Hayrat, Köprübaşı ve Dernekpazarı ilçelerini ziyaret ederek kaymakamlar ve kaymakamlık çalışanlarıyla helalleşti.

Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığınıda ziyaret eden Vali Yavuz, İl Jandarma Komutanlığı, Trabzon Deniz Komutanlığı, Sahil güvenlik Doğu Karadeniz Grup Komutanlığı’na da veda ziyaretlerinde bulundu. Vali Yavuz bugün de Ortahisar Belediye Başkanlığı, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti ve Trabzonspor, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası, Bölge Adliye Mahkemesi, Garnizon Komutanlığı, Yomra Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığını ziyaret etti.

Vali Yücel Yavuz son olarak Valilik personeli ile bir araya gelerek vedalaştı.

ETİKETLER; Yücel Yavuz vali veda
Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar