20 Dönüm Arazi,100 Kişilik İstihdam,Kahve ve Çikolata da Avrupaya Açılmak İçin Onay Bekliyor

Yetkilile'rin yatırıma hayat vermesini yatırımcıya sahip çıkmalarını iyi niyetle bekliyorum

info@karadenizekonomi.com / 5.09.2014

20 Dönüm Arazi,100 Kişilik İstihdam,Kahve ve Çikolata da Avrupaya Açılmak İçin Onay Bekliyor
Karalar Çikolata Fabrikasını Hayata Geçirerek Ulubey’de 100 Kişilik İstihdam Sağlamak İstiyor

Ordu’nun Ulubey ilçesinde bölgemizin sanayine geçerken yapılan ilk yatırımlardan olan Şinasi Kara tarafından kurulan Karalar Çikolata Fabrikasını 2.’ci kuşak Hakan Kara hayata geçirerek ve Ulubey’de 100 kişilik istihdam sağlayarak bölge ekonomisine katkıda bulunmak istiyor.

Ayrıca bölgeye bir otel ve benzinlik kazandırmak isteyen genç yatırımcı Hakan Kara Karadeniz Ekonomiye şu açıklamaları bulundu;

Amerikada eğitimimi tamamladım. Doğduğum büyüdüğüm Ordu’nun Ulubey ilçesine yıllar önce babam Şinasi Kara tarafından yapılmış olan 20 dönüm üzerinde ki Karalar Çikolata Fındık Fabrikasını hayata geçirmek Ulubey ilçemizde 100 tane hemşerimin istihdam sağlamasını istiyorum.Gerekli müracaatlarımızı belediye başkanlığına yaptık.Her zaman yatırımcının yanındayız denildiği için bende bölgemin ekonomisi kalkınsın gelişsin diyerek projelere hayat vermek için bölgeye geldim.Yetkilile'rin yatırıma hayat vermesini yatırımcıya sahip çıkmalarını iyi niyetle bekliyorum.

Sahip çıkarlarsa, yatırım yapacağım şartlar oluşursa Ulubey yatırım alıcaktır..

Dilerim Belediye gerekli özveriyi gösterir.Kazanan Ulubey ve bölge ekonomisi olur.Ayrıca otel ve benzinlik yatırımını da hayata geçirmek istiyorum.

Yatırım İçin Belediyeden Onay Bekliyor

Fabrikada geçmişde çikolata hattı,Kahve hattı ve daha bir çok önemli üretim hatları var.Hepsini hayata geçireceğiz.Fındığın kalbinden Dünya’ya açılmak istiyoruz.Amerika dan yatırımcı dostlarımız haftaya Ulubeye gelecekler fabrikayı gezecekler.Sorunlar çözülürse yatırım yapacağız.Artık top sorunlarımızın çözülmesi için belediyemizdedir.

Dilerim kazanan Ulubey ve bölge ekonomisi olur.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar