20 Ortaklı Ordu Yatırım A.Ş'nin 4 Yıldızlı Tatil Köyü Yazın Start Alacak

Turizmin Kalbi Çambaşı,Tatil Köyü'nü Bekliyor..

info@karadenizekonomi.com / 13.02.2015

20 Ortaklı Ordu Yatırım A.Ş'nin 4 Yıldızlı Tatil Köyü Yazın Start Alacak

Doğal güzelliği, bol oksijenli havasının yanı sıra denize en yakın kayak tesisiyle 77 obaya sahip, 2 bin yıllık Çambaşı Yaylası'na tatil köyü projesi için çalışmalar başladı.

 Ordu Otelcilik ve Yatırım A.Ş. tarafından  yapılması planlanan 940 yataklı tatil  tatil köyünün projesine ilişkin ön sunum toplantısı yapıldı.

Proje Yaz'ın Start Alıcak

Ordu Sanayici ve İşadamları Derneği öncülüğünde kurulan Ordu Otelcilik ve Yatırım A.Ş. tarafından Çambaşı’na yapılması planlanan tatil köyünün projesine ilişkin ön sunum toplantısı yapıldı. Yatırıma başlamak için yer tahsisini bekleyen işadamları, tahsis işlemlerinin Başbakanlığa imzaya sunulmasının ardından proje çalışmalarına başladı. 20 ortaklı Ordu Yatırım A.Ş.’nin 4 yıldızlı tatil köyü projesini Mimar Haluk Saymaz hazırlayacak. Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş’ın da destek olmak amacıyla katıldığı toplantıda mevcut projeler görüşüldü ve bir proje üzerinde genişletme kararı alındı. İşadamları yer tahsisinin ardından yaz aylarında yatırıma başlamak istiyor.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar