Dolandırıcıların Yeni Gözdesi Ordu'nun Yerel ve Üst Düzey Yöneticileri!

Yardım talebinde bulunan kişilere kesinlikle itibar etmeyin!

info@karadenizekonomi.com / 14.04.2016

Dolandırıcıların Yeni Gözdesi Ordu'nun Yerel ve Üst Düzey Yöneticileri!

Emniyetten Şok Uyarı! 'HEMEN 155'İ ARAYIN'

Emniyetten şok uyarı. Vali İrfan Balkanlıoğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ın adını kullanarak işadamlarından para alan dolandırıcılar hakkında açıklama yapan Ordu Emniyet Müdürlüğü, bu duruma karşı hemen 155’in aranmasını istedi.

Ordu’da işadamlarını arayıp Vali İrfan Balkanlıoğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ın adını kullanarak sosyal yardım adı altında yaşanan dolandırıcılık olaylarına karşı Ordu Emniyet Müdürlüğü, vatandaşları uyardı.

Emniyet tarafından yapılan açıklamada, “Son zamanlarda Ordulu iş adamlarımızı, Valimiz Sayın İrfan Balkanlıoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Enver Yılmaz ve diğer Belediye Başkanlarımız ile Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterimizin isim ve ünvanlarını kullanmak sureti ile arayan dolandırıcılar; sosyal yardımlarda kullanılacağı öne sürülerek sizlerden verecekleri hesap numaralarına para aktarmanızı talep etmektedirler. Bu şahıslara kesinlikle itibar etmeyiniz. Böyle bir durumla karşılaşmanız halinde derhal 155 Polis imdat hattını arayarak en yakın kolluk birimine müracaat ediniz.” denildi.

Ordu’da Vali İrfan Balkanlıoğlu’nun adını kullanan dolandırıcılar bir iş adamından 15 bin lira almayı başardı. Emniyetin olaya el koymasıyla iş adamının 13 bin 500 TL’si kurtarılabilmişti.

Yine Ordu Büyükşehir Belediye de bir açıklama yaparak, Başkan Enver Yılmaz ve Genel Sekreter Mustafa Çopoğlu adını kullanarak bu yöntemle dolandırıcılık yapanlar hakkında Cumhuriyet Savcılığına suç duruyusun da bulunulduğu bildirildi.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar