Gürsoy A.Ş'de glutensiz ürünler satılıyor

·1933 yılından bu yana faaliyet gösteren Gürsoy Fındık, Türkiye’nin en kıymetli tarım ürünlerinden biri olan fındığın tanıtımında ve ticaretinde önemli görevler üstleniyor.

info@karadenizekonomi.com / 7.09.2017

Gürsoy A.Ş'de glutensiz ürünler satılıyor

“Fındık bir numaralı görevimiz”

84 yıllık birliktelik!

Dördüncü neslin yönetime katılması ile birlikte bu mucizevi kuruyemişten, farklı damak zevklerine ve farklı ihtiyaçlara cevap veren ürünlerin üretimi ile Gürsoy; kahvaltılıklardan, günlük atıştırmalığa, pasta ve kurabiyelerden, sofralık yağlara kadar zengin bir kullanım alanıyla sağlık kaynağı fındığı çeşitli 

ambalajlarda tüketicilere sunuyor.

Gürsoy, fındık entegre tesisine ilave olarak 2016 yılında yüksek teknoloji ile donatılmış yepyeni bir üretim tesisini yalnızca perakende ürünlerinin imalatı için hizmete açtı. Yönetim Kurulu Başkanı Oğuz Dursun Gürsoy, “Her üretim aşamasının en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğü ve uluslararası standartlara göre dizayn edilmiş bu tesiste kalite hassasiyeti Gürsoy’un diğer tesislerinde olduğu gibi ön plandadır” dedi.

Sağlığa sayısız faydaları var

“Gürsoy, insan sağlığına sayısız faydaları olan ve lezzeti ile kalplerde ayrı bir yeri olan fındığın farklı formlarını tüketicilerin beğenisine sunuyor. Bu çeşitler içinde kabuklu fındık, natürel iç fındık, kavrulmuş iç fındık, tuzlanmış iç fındık, tuzlanmış kabuklu fındık, kavrulmuş kabuklu fındık yer alıyor.”

Fındıkla gelen doğal lezzetler

“Gürsoy’un kahvaltıyı sevdiren lezzetleri fındık ezmesi ve fındık kreması ürünleri ise GDO, renklendirici ve transyağ içermediği gibi, doğal şeker pancarından üretiliyor. Gürsoy’un ürettiği hiçbir ürün glüten ihtiva etmiyor. Gürsoy pastacılık ürünlerinde ise fındık unu ve kıyılmış fındık ile pasta, kurabiye, bisküvi ve keklerinize lezzet katıyor.”

Murat GÜRSOY/KARADENİZ EKONOMİ

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar