Mali Müşavirler Tiyatroda Buluştu

MALİ MÜŞAVIRLER “AYYAR HAMZA” OYNU İLE STRES ATTI

info@karadenizekonomi.com / 17.11.2016

Mali Müşavirler Tiyatroda Buluştu

Ordu Mali Müşavirler Odası, 15 Kasım Salı Akşamı Saat 20:00’da Mesleki birlik, beraberlik ve dayanışmayı artırmak için; Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu’nda “AYYAR HAMZA” Adlı tiyatro oyununda buluştu. Düzenlenen oyuna Ordu Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır Baş, Defterdar Vekili Mustafa Yılmaz Şimşek, Onursal Oda Başkanı Ertuğrul Yüksel, meslek mensupları, aileleri ve stajyerler katıldı.

Oyunu izleyen Ordu Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır Baş, Tiyatro Genel Sanat Yönetmeni Ufuk Ersoy ve oyuncuları tebrik etti. Oda Başkanı Bahadır Baş; Meslek mensupları adına başrol oyuncusu Bülent Öztürk’e çiçek takdim etti.

Sanatın, toplumunun vazgeçilmez unsurlarından biri olduğunu dile getiren Ordu Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır BAŞ konuşmasında; Bugün 

meslektaşlarımız, stajyerlerimiz, muhasebe emekçileri ve bizleri hiç yalnız bırakmayan ailelerimiz ile birlikte ‘‘Ayyar Hamza’’ oyununu izledik. Meslektaşlarımız çok yoğun bir çalışma temposunun içerisindeler bu yoğunluk içerisinde, sosyal etkinliklere zaman ayıramamaktalar. Oda Yönetimi olarak bizler bu etkinlikler ile meslektaşlarımızın birlikte dinlenme, stres atma ve dayanışma içerisinde olmasını arzuladık. Bugün salona baktığım da görüyorum ki çok doğruda bir şey yapmışız. Bugün bu etkinliğe Aybastı’dan, Ünye’den, Fatsa’dan ve Ordu Merkez’den katılan meslektaşlarımıza, ailelerine, stajyerlerimize ve muhasebe çalışanlarına bizi yalnız bırakmadıkları ve bu sosyal etkinliğin bir tarafı, bir paydaşı oldukları için şahsım ve Ordu Mali Müşavirler Odası adına çok teşekkür ediyorum. Ordu; Tiyatro geleneği olan bir şehirdir. Bu akşamımıza oyunlarıyla neşe katan Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosunun, genel sanat yönetmeni Sayın Ufuk Ersoy’a ve değerli oyuncularına teşekkürlerimizi sunuyoruz. Karadeniz Tiyatromuzun yenilenen son hali ve çalışmaları için Büyükşehir Belediye Başkanımız Enver Yılmaz’a şükran ve teşekkürlerimizi sunuyoruz.  

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar