Sabah İstanbula gidip ,gece Ordu'ya dönebileceksiniz!

'Birlikten Kuvvet Doğar' atasözü gerçeğe dönüştü. Ordu ve Giresunluların gündeme her defasında dile getirdiği Atatürk Havalimanına gidiş dönüşlü sefer düzenlemesi isteği yerine geldi!

info@karadenizekonomi.com / 12.05.2016

Sabah İstanbula gidip ,gece Ordu'ya dönebileceksiniz!

'Birlikten Kuvvet Doğar' atasözü gerçeğe dönüştü

Aylardır Orduluların ve Giresunluların gündeme getirdiği Atatürk Havalimanı’na gidiş dönüşlü sefer düzenlenmesi isteği yerine getirildi. OGU Havalimanından ve Atatürk Havalimanında günde tek sefer düzenleyen THY’den dün Ordu ve Giresun’a müjdeli haber geldi. THY, İstanbul Atatürk 

Havalimanı- Ordu Giresun Havalimanı’na günde karşılıklı ikişer sefer yapmaya başlıyor. THY yeni uçuşlarını bölge halkının istediği saatlere koydu.

HALKIN İSTEDİĞİ SAATLER DİKKATE ALINDE

Yeni koyulan seferle Ordu ve Giresun’dan sabah erken saatte İstanbul’a gidilebilecek, gece geri dönülebilecek. THY’nin yeni seferi ile birlikte Ordu-Giresun’dan İstanbul’a günde karşılıklı 12 sefer düzenlenmiş olacak. THY, AnadoluJet ve Pegasus günde karşılıklı 4’er kez uçacak. THY’nin 1 Haziran tarihinde başlayacak yeni seferinin saati şöyle: İstanbul Atatürk Havalimanı kalkış gece saat 00.50, Ordu Giresun Havalimanı kalkış sabah saat 04.50. 

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar