Ünye Atik Otel mutfak ekibiyle iddialı

2012 yılının ikinci yarısı faaliyete giren Ünye Atik Otel,bölgenin ve Ünye'nin turizm değerlerine katkı sağlamak amacıyla,Ünye'de denize sıfır konumunda faaliyetine devam ediyor

info@karadenizekonomi.com / 13.09.2017

Ünye Atik Otel mutfak ekibiyle iddialı

Atik Otel olarak “Karadeniz’e bir de buradan bakın” sloganıyla yola çıktıklarını söyleyen. Atik Otel Genel Müdürü Osman Duvar, “Hedefimiz konfor ve gerçek huzuru arayanlar için tasarlanan tesisimizde, konforlu bir konaklama için en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş, deniz ve orman manzaralı odaları, toplantı salonları, restoran ve barları, açık havuzu, özel plajı ve her şeyden önemlisi güler yüzlü personeliyle her misafirimizin konfor ve memnuniyetini sağlamaktır” dedi.


Türk, dünya ve yöresel lezzetler bizde

“Türk ve Dünya Mutfağından lezzetlerle birlikte Karadeniz mutfağınında eşsiz lezzetelerini bulabilirsiniz. Özellikle deniz ürünleri ve kırmızı et konusunda çok başarılı olan mutfağımızı keşfetmenizi tavsiye ederim. Yöresel lezzetlerin sunulduğu restoranlarımızda farklı tatları tatmak mümkündür. İlimizde çeşitli yeşilliklerden yapılan yöresel garnitürler özellikle balık ve et yemeklerini ayrı bir lezzet şöleni haline getirmektedir. Bölgeye gelen misafirlerimize özellikle yöresel lezzetleri tavsiye ederim. Karadeniz’ e has pidemizi de unutmamak lazım. Pidenin her çeşidini bölgemizde tadıp keyfine varmak gerekir. Denize sıfır eşsiz manzarada eşliğinde yemek, Atik Otel de bir lüks değil standart!”

Bölgemizde keyifli gezi imkânları


“Bölge turizmi özellikle yaz sezonunda daha hareketli; yurtiçi ve yurtdışı misafirlerimiz son yıllarda bölgemizi daha çok tercih etmektedir. Özellikle, Ordu ve Ünye bölgede kendinden daha çok söz ettirmektedir. Ünye’nin bölgedeki en uzun sahile sahip olması, son yıllarda yapılan çalışmalarla şehrin tarihi değerlerinin ortaya çıkması ilimizi daha da ilgi çekici kılmaktadır. Ordu genelinde doğa turizminin yaylarında etkisiyle, gelen turistlere keyifli gezi imkânları sunulmaktadır. Ayrıca Ordu Havalimanı’nın açılması da, bu hareketliliğe daha da ivme kazandırmıştır.”

Karadenizi ve bizi tercih edenlere teşekkür ediyorum

“Son olarak Karadeniz Bölgesi’nin bir bütün olduğunu her ilinin ayrı tatlarının, kendine özel gezilecek yerlerinin olduğunu söylemek lazım ve bunu her misafirimize bir bütün olarak anlatmakta fayda var diye düşünüyorum. Son yıllarda turizme gönül vermiş meslektaşlarımızla STK lar aracılığı ile bir araya gelerek bunu çok iyi yaptığımızı düşünüyorum. Geleceğe baktığımızda bölge turizminin daha çok yol alması gerektiğini ve gelecek için şimdiden hepimizin doğru adımlar atması gerektiğinin ve şu anda bölge genelinde bununda güzel bir şekilde işlendiği inancındayım.”

MURAT GÜRSOY/KARADENİZ EKONOMİ

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar