Vali Balkanlıoğlu Kumru İlçesin de Erçal Fabrikasını Ziyaret Etti..

Vali Balkanlıoğlu Kumru İlçesinde Çeşitli Temas ve İncelemeler de Bulundu

info@karadenizekonomi.com / 16.10.2014

Vali Balkanlıoğlu Kumru İlçesin de Erçal Fabrikasını Ziyaret Etti..

İlçeleri yakından tanımak, sorunlarını ve sıkıntılarını yerinde tespit etmek, kamu yatırımlarını görmek ve yapılması planlanan yatırımlarla ilgili bilgi sahibi olmak amacıyla yapmakta olduğu ilçe ziyaretlerini sürdüren Vali İrfan BALKANLIOĞLU, Kumru ilçesinde çeşitli temas ve incelemelerde bulundu.

Vali irfan BALKANLIOĞLU, beraberinde Garnizon Komutan Vekili Jandarma Albay Garip GÜMÜŞ ve İl Emniyet Müdürü İsmail DALKILIÇ ile birlikte ilk olarak Kumru Kaymakamlığını ziyaret etti.

Daha sonra   Balkanlıoğlu brifingin ardından yaptığı açıklamada, “Kumru ilçemize gelirken gördüm ki yolu düzgün ve standartların üzerinde. Manzarası güzel. Kumru, tabiat güzelliği açısından en güzel ilçelerimizden birisi. Orman, yeşillik, vadiler. Farklı bir güzellik hakim” dedi.

Vali BALKANLIOĞLU, halı sahadaki incelemelerinden sonra, Erçallar Firmasına ait fındık entegre fabrikasını ziyaret ederek, şirket müdürü Ahmet KURUDERE’den bilgi aldı.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar