Karadeniz’de, Odalarda seçim yarışı başladı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne bağlı 365 oda ve borsada 1 Ekim itibariyle seçimler başladı. Karadeniz’de sonuçlanan, seçimi gerçekleşen oda ve borsalarda mevcut başkanlar güven tazeledi.

info@karadenizekonomi.com / 6.10.2022

Karadeniz’de, Odalarda seçim yarışı başladı

Giresun:

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası’nda mevcut Başkan Hasan Çakırmelikoğlu ve Giresun Ticaret Borsası Başkanı Hamza Bölük aday çıkmasına rağmen üyelerin çoğunluğunu oyunu alarak güven tazeledi.

Ordu:

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası seçimi 22 Ekim’de yapılacak. Ordu Ticaret ve Sanayi Odası başkanlığına mevcut başkanla beraber 3 aday var. Ordu Ticaret Borsası başkanlığına mevcut başkan Ziver Kahraman üyelerin çoğunluğunun oyunu alarak tekrar seçildi.

Fatsa:

Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası’nda mevcut Başkan Tayfun Karataş, Fatsa Ticaret Borsası’nda Ali Feyzi , 3 dönem için yeniden başkan seçildi.

Ünye:

Ünye Ticaret ve Sanayi Odası seçimi 22 Ekim’de yapılacak. Ünye Ticaret Borsası’nda mevcut Başkan Mustafa Uslu, üyelerin çoğunluğunun oyunu alarak 3 dönem için yeniden seçildi.

Çarşamba:

Çarşamba Ticaret Borsasında mevcut Başkan Kazım Yılmaz güven tazeleyerek tekrar seçildi.

Trabzon, Samsun, Amasya, Sivas, Çorum ve diğer illerde ekim ayı içinde seçimler gerçekleştirilecek.

Karadeniz Ekonomi olarak; görevlerine seçilen başkanları kutluluyor, yeni dönemde önemli projeleri bölgelerinde hayata geçirmelerini diliyoruz.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar