Akgül’den Ünye’ye klas bir proje daha

Akgül Yapı, yıllardır inşaat sektöründe faaliyet gösteren ve birçok başarılı projeye imza atan bir firma olarak tanınmaktadır. Güven ve kalite odaklı hizmet anlayışıyla sektördeki yerini sağlamlaştıran Akgül Yapı, yeni projelerle devam ediyor.

info@karadenizekonomi.com / 23.08.2024

Akgül’den Ünye’ye klas bir proje daha

Akgül Yapı’nın sahibi Ali Akgül, inşaat sektöründe ses getirecek yeni projesi “Akgül Klas”ı duyurdu. Yakında lansmanı yapılacak olan bu proje, kaliteli malzeme ve modern yapısıyla dikkat çekiyor.

Akgül Yapı, günümüze kadar gerçekleştirdiği projelerle inşaat sektöründe güven ve kaliteyi ön planda tutan bir firma olarak tanınıyor.

Ali Akgül’den Yeni Proje: “Akgül Klas” Çok Yakında Hayata Geçiyor

İnşaat sektöründe varlığını dikkat çeken projelerle sürdüren Akgül Yapı, yeni projesi “Akgül Klas”ı duyurdu. Firmanın sahibi Ali Akgül, büyük ses getiren yeni projenin  lansmanının  yakında gerçekleştirileceğini açıkladı.

Modern mimarisi ve kaliteli malzemeleriyle dikkat çeken “Akgül Klas”, hem akıllı hem de ev sahibi olmak isteyenler için cazip bir fırsat sunuyor. Akgül Yapı’nın bugüne kadar gerçekleştirdiği projelerle, kaliteyi, ön plana çıkan bir firma olarak mezun oluyor, yeni proje için beklentileri daha da artırıyor.

Projenin ayrıntıları ve satışa sunulacağı tarih, çok yakında  kamuoyuyla paylaşılacak

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar