Fındık Dondurmasıyla Dünya Şampiyonu ORDUSİAD: Destek Olun!

Ordu Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ORDUSİAD), dünya dondurma şampiyonu Celal Karaarslan'ı ağırladığı 'İş Geliştirme' toplantısında önemli isimleri bir araya getirdi.

info@karadenizekonomi.com / 27.05.2024

Fındık Dondurmasıyla Dünya Şampiyonu  ORDUSİAD: Destek Olun!

 

Toplantıya Ordu Valisi Muammer Erol, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe ve birçok iş insanı katıldı.

ORDUSİAD Başkanı İdris Altunel, toplantıda yaptığı konuşmada, insanların kabiliyet ve yeteneklerinin sınırlarını zorlayabileceklerini belirterek, dondurma şampiyonu Celal Karaarslan'ın başarısına vurgu yaptı. Karaarslan'ın Avusturya Salzburg'da gastronomi alanında dünya çapında başarı elde ettiğini ve fındıkla doldurduğu dondurmasıyla dört kez Avrupa, bir kez de dünya şampiyonu olduğunu dile getiren Altunel, katılımcılara bu başarılı girişimciye destek olmaları çağrısında bulundu.

Gastronomide Ordu'nun Dünya Şampiyonu

Dünya Dondurma Şampiyonu Celal Karaarslan ise yaptığı konuşmada, gastronomi alanındaki deneyimlerini ve dondurma sektöründeki başarı hikayesini paylaştı. İtalya'da restoran işletirken fark ettiği boşluğu Türk damak tadına uygun dondurma ile doldurmak için çalışmalara başladığını belirten Karaarslan, yaptığı araştırmalar ve katıldığı yarışmalar sonucunda Avrupa'da birinci olarak Türk dondurmasını gururla temsil ettiğini ifade etti. Karaarslan ayrıca, Ordu'ya gelmesinde büyük destekleri olan yetkililere teşekkür etti.

Bu önemli buluşmada iş dünyası ve kamu yöneticileri, iş birliği ve girişimcilik ruhunu vurgulayarak, Ordu'nun potansiyelini daha da yükseltme konusunda kararlılıklarını gösterdi.

Asel GÜRSOY

 

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar