Ordu’da sanayi esnafının elektrik kesintisi isyanı: "Yeter artık!" Siz hiç maliyet hesabı yaparak piyasada iş yaptınız mı?

Geçen hafta YEDAŞ Ordu Bölge Müdürü Mustafa Öztürk ve ekibi, Madeni Eşya Sanatkarları Esnaf Odası Başkanı Hakan Yurdakul'u ziyaret ederek esnafın planlı enerji kesintileriyle ilgili taleplerini görüşmüşlerdi.

info@karadenizekonomi.com / 9.07.2024

Ordu’da sanayi esnafının elektrik kesintisi isyanı:

Görüşmede, sanayi esnafını en az etkileyecek şekilde enerji kesintilerinin gece saatlerinde ve pazar günleri yapılması kararlaştırılmıştı. Ancak bu planlamalar hayata geçirilmedi.

YETER ARTIK

Veliefendioğlu Metal AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı ve ORDUSİAD Başkan Vekili Vehbi Yüksel, yaşanan kesintilere isyan ederek "Yeter Artık!" dedi. Altınordu Karapınar Mahallesi Sanayi Bölgesi'nde yer alan işyerlerinde sürekli olarak elektrik kesintilerinin devam ettiğini belirten Yüksel, şu ifadeleri kullandı:

"Geçtiğimiz haftalarda yapılan aralıklı kesintilerle başlayan ve gün boyu devam eden kesintiler, bu hafta mesainin ilk gününde de devam etti. İşyerimizin bulunduğu bölgede tekraren ELEKTRİK YOK!" ifadelerini kullandı.

Firma İşini Doğru Yapsın

Vehbi Yüksel, Elektrik Dağıtım Firması yetkililerine seslenerek şu soruları yöneltti:
• "Sizler hiç maliyet hesabı yaparak piyasada iş yaptınız mı?"
• "Kendinize ait bir işyeri çalıştırıp müşterilerinize söz verdiniz mi?"

Yüksel, sanayi esnafının üretim yaparak para kazanmaya ve bu zorlu piyasada kar etmeye çalıştığını belirterek, firmayı işlerini doğru yapmaya davet etti. Yüksel'in bu tepkisi, sanayi esnafının yaşadığı sıkıntıları bir kez daha gündeme taşıdı.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar