Pakçaysan Üretim Kapasitesini Artırıyor

Karadeniz bölgesinin önde gelen ambalaj firmalarından biri olan Pakçaysan, Rize Kalkandere Organize Sanayi Bölgesi'nde 3000 metrekarelik modern tesislerinde üretim yaparak sektördeki varlığını sürdürüyor.

info@karadenizekonomi.com / 27.05.2024

Pakçaysan Üretim Kapasitesini Artırıyor

Pakçaysan Üretim Müdürü Selami Işık, firmanın hedefleri ve faaliyetleri hakkında açıklamalarda bulundu. Işık, "2016 yılında başladığımız çay poşeti üretimiyle sektöre adım attık. Şu anda, son teknoloji Rotogravür ve Flekso baskı makinelerimizle esnek ambalajlar üretiyoruz," dedi. Firmanın üretim odaklı çalışmaları çay poşetlerinden un poşetlerine kadar geniş bir yelpazede yoğunlaşmış durumda. Işık, "Özellikle Çaykur ve özel sektör için çeşitli ebatlarda ve özelliklerde ambalajlar üretiyoruz. Müşterilerimizin beklentilerini karşılamak için sürekli yenilik ve gelişim içindeyiz," şeklinde konuştu.

 

Sektördeki Etkisini Artıracak

Pakçaysan’ın yıllık üretim kapasitesi ise Karedipli kağıt poşetlerde 100.000.000 adet ve Rotogravür ve Flekso baskı tekniği ile flexible (BOPP, MET, PE, PET, CPP) baskılı bobin imalatında ise 500 bin kilogram. Işık, "Bu üretim kapasitesini artırarak sektördeki etkimizi güçlendirmeyi hedefliyoruz. Yaptığımız yatırımlarla kalitemizi ve verimliliğimizi artırıyoruz," ifadelerini kullandı.

Firma, şu anda ihracat faaliyetlerinde bulunmamakla birlikte, iç pazarda ve özel sektörle iş birliklerini güçlendirerek büyümeyi hedefliyor. Işık, "Önümüzdeki dönemde, sektördeki varlığımızı daha da güçlendirmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Müşteri memnuniyetini esas alarak kaliteli ürün ve hizmet sunmaya devam edeceğiz," dedi.

 

Haber:Asel GÜRSOY

 

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar