Samsun'da 9. Tarım Fuarı açıldı

Samsun'da düzenlenen 9. Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı, 71 firmanın katılımıyla kapılarını açtı ve 20 Ekim'e kadar devam edecek.

info@karadenizekonomi.com / 17.10.2024

Samsun'da 9. Tarım Fuarı açıldı

Samsun Fuar ve Kongre Merkezi, "9. Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı" ile tarım ve hayvancılık sektörünün öncü firmalarını, çiftçilerle buluşturdu. Traktörlerden zirai dronlara, hayvancılık ekipmanlarından ambalaj ürünlerine kadar birçok yenilikçi ürünün sergilendiği fuarda, bu yıl 71 firma yer aldı.

ÇİFTÇİLERİN BULUŞMA NOKTASI

Açılışta konuşan Samsun Valisi Orhan Tavlı, "Samsun'un bereketli ovalarına katkı sunan bu fuar, üreticiler ve sanayiciler için önemli bir buluşma noktası oldu" ifadelerini kullandı. İl Tarım ve Orman Müdürü İbrahim Sağlam ise, “Geçen yıl 63 firma yer almıştı, bu yıl ise 71 firma stant açtı. Karadeniz Bölgesi'nde tarımın kalbi burada atıyor” dedi.

FUAR, 20 EKİM'E KADAR ZİYARETE AÇIK

Samsun, Ordu, Tokat, Çorum ve Sinop’tan gelen çiftçilerin katıldığı fuar, 20 Ekim’e kadar ziyaretçilerini ağırlamaya devam edecek.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar