Bayram Tatilinde Bungalov Evlere Yoğun İlgi!

Kurban Bayramı tatili dokuz güne çıkarıldı ve tatilcilerin tercihi bungalov evler oldu. Antalya, Alanya, Kemer, Side gibi popüler destinasyonların yanı sıra Karadeniz bölgesi de tatilcilerin ilgisini çekti.

info@karadenizekonomi.com / 1.07.2024

Bayram Tatilinde Bungalov Evlere Yoğun İlgi!

Tatilcilerin her şey dahil otellerden ziyade bungalovlar, apart oteller ve pansiyonlara olan talebi artarken, konaklama fiyatları da merak konusu haline geldi.    

Ordu-loin Du Monde Bungalov Evleri işletme sahibi Kamil Gür, kurban bayramı döneminde büyük bir yoğunluk yaşadıklarını belirtti. Bungalov evlerinin hafta içi ve hafta sonu fiyatlarının sabit olduğunu vurgulayan Gür, bayram süresince herhangi bir fiyat artışı yapmadıklarını ifade etti. Geçen seneki bayrama kıyasla bu yıl biraz daha hareketli olduklarını belirten Gür, günlük fiyat aralıklarının 4 bin, 6 bin TL arasında değiştiğini ve bungalovların 4 kişiye kadar konaklama imkanı sunduklarını  açıkladı.

Tatilcilerin bu bayramda bungalov evlere artan ilgisi sektör temsilcilerini memnun ederken, konaklama fiyatlarının sabit kalması tatilcilere ekonomik bir seçenek sundu.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar