CANiK'ten 15 Temmuz Mesajı

CANiK markasıyla tanınan Samsun Yurt Savunma (SYS) Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Aral, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

info@karadenizekonomi.com / 10.07.2024

CANiK'ten 15 Temmuz Mesajı

Aral, Türk milletinin demokrasiye sahip çıkma kararlılığına vurgu yaparak, "15 Temmuz, Türk milletinin birlik ve beraberlik içinde demokrasisini ve bağımsızlığını savunduğu bir destan olarak tarihte yerini aldı. Milletimiz, vatanını ve demokrasisini koruma kararlılığını tüm dünyaya gösterdi," dedi. Bu önemli günde aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle andıklarını belirten Aral, ülkemizin bağımsızlığını korumak için çalışmalarını sürdüreceklerini ifade etti.

SYS olarak milli savunma sanayisinin gelişmesine katkıda bulunmayı ve yüksek katma değerli ürünlerin ihracatını artırmayı hedeflediklerini vurgulayan Aral, "Bu topraklarda doğup gelişen bir sanayi kuruluşu olarak, devletimizin liderliğinde ülkemizin yürüyüşüne omuz vermeye devam edeceğiz. Yüksek katma değerli ürünlerin ihracatıyla ülke ekonomisine katkı sağlamak en önemli hedefimizdir," dedi.

SYS, 1998 yılında kurulan ve bugün Türkiye, ABD ve Birleşik Krallık’ta ana üretim tesisleri bulunan global bir savunma sanayi şirketidir. 70 ülkeye ihracat yapan SYS, Türkiye'nin savunma sanayi ihracatında önemli bir yere sahiptir. CANiK markasıyla dünya çapında tanınan şirket, yerli ve milli projelerde öncü rol oynamaya devam ediyor.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar