Karadeniz’in Mirası: 1. Ulusal Fındık ve Hasadı Fotoğraf Yarışması Başlıyor!

Yavuzkan Fındık, Karadeniz fındığının tanıtımını ve gelişimini desteklemek amacıyla ’1. Ulusal Fındık ve Hasadı Fotoğraf Yarışması’nı düzenliyor.

info@karadenizekonomi.com / 13.06.2024

Karadeniz’in Mirası: 1. Ulusal Fındık ve Hasadı Fotoğraf Yarışması Başlıyor!

Bu yıl ilki gerçekleştirilecek olan yarışma, fındık üretiminin köklerinden geleceğe uzanan serüvenini fotoğraf sanatıyla ölümsüzleştirmeyi hedefliyor.
Fındık Kültürünü Sanatla YaşatıyorYarışmanın konusu fındık hasat dönemi öncesindeki tüm süreçleri kapsıyor: bahçe bakımı, ilaçlama, temizlik ve hasat zamanındaki toplama, kurutma, fabrikalarda işleme ve depolama aşamaları da dahil. Fotoğrafçılar, en fazla 4 adet renkli fotoğrafla 15 Eylül 2024 tarihine kadar ücretsiz olarak başvurabilecekler.
Ödüller de belli oldu: Birinciye 10 bin TL, ikinciye 7 bin 500 TL, üçüncüye 5 bin TL verilecek. Yarışma, fındık kültürünün görsel olarak belgelenmesini ve fotoğraf sanatına katkı sağlamayı amaçlıyor.
Başvurular ve detaylı bilgi için Yavuzkan Fındık resmi websitesini ziyaret edebilirsiniz.

YavuzkanYavuzkan

Ana Sayfa | Yavuzkan Fındık

Yavuzkan Fındık 1933’ten bu yana fındık sektöründe üretim ve ihracat yapmaktadır. Hammaddenin en iyi ve en kalitelisini seçmeye önem veren firmamız, sağlık ve hijyen koşulları altında dünya standartlarında üretimi benimsemiştir.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar