Karadeniz'in Doğasında Yeni Bir Konaklama Alternatifi

Ordu’nun turizm sektöründe dikkat çeken yatırımlarından biri olan Lara Bungalov, kuruluşundan bu yana sunduğu hizmetlerle bölgedeki konaklama seçeneklerine yeni bir soluk getiriyor.

info@karadenizekonomi.com / 2.09.2024

Karadeniz'in Doğasında Yeni Bir Konaklama Alternatifi

İşletme sahipleri Levent Çalış, eşi Derya Yeliz Çalış ve kızı Ayşe Laçin Çalış, Karadeniz Ekonomi Gazetesi’ne özel açıklamalarda bulunarak, işletmenin geçmişi, mevcut durumu ve gelecekteki projeleri hakkında bilgi verdiler.

Lara Bungalov’un kurucusu Levent Çalış, 2022 yılında bu tesisin kurulmasına karar verdiklerini ve kısa bir süre sonra yaşadıkları zorlukların ardından Ordu Perşembe Belediyesi’nin desteğiyle inşaat sürecini tamamladıklarını belirtti. 2023 Ekim ayında faaliyete geçen işletme, 2024 yılının başında resmi olarak hizmet vermeye başladı ve yaklaşık dokuz aydır aktif olarak çalışıyor.

Lara Bungalov, toplamda 6 bungalovdan oluşmakta olup, 5’i konuklara hizmet vermekte. 1. bungalov, resepsiyon ve diğer hizmetler için kullanılırken, 5. ve 6. bungalovlar suite olarak tasarlandı. Her bungalovda jakuzi, kuzine ve camlı şömine gibi konfor unsurları bulunmakta. Ayrıca, geniş bahçeler ve verandalar ile konuklara rahat bir ortam sunulmakta. Bungalovlarda Wifi, Netflix ve isteğe bağlı soğuk kahvaltı servisi de mevcut.

Karadeniz’in Yeni Turizm Cazibesi

İşletmenin diğer sahibi Derya Yeliz Çalış, emekli bankacı olarak aile işletmesinde aktif rol oynamakta. Çalış, baby shower, bride partileri ve evlilik teklifleri gibi etkinliklerle başladıkları süreçte, ilerleyen dönemlerde yoga ve sağlıklı yaşam konularında da etkinlikler düzenlemeyi planladıklarını ifade etti. Kış sezonunda düşük talep yaşadıklarını ancak yaz aylarında yoğun ilgi gördüklerini ve birçok keyifli aileyle tanışma fırsatı bulduklarını vurguladı.

Levent Çalış, işletmeye 2 kişilik bungalovlar eklemeyi ve toplamda 9 yeni bungalov yapmayı düşündüklerini belirtti. Ayrıca, kızı Ayşe Laçin Çalış’ın diyetisyenlik eğitimi sonrasında yoga ve zayıflama kampları düzenleme planları olduğunu söyledi. Çalış, Perşembe Belediyesi ile doğa yürüyüş yolları ve çevre düzenlemeleri konusunda iş birliği yapmayı hedeflediklerini de ekledi.Lara Bungalov’un isminin küçük kızları Lara’dan geldiğini belirten Levent Çalış, “Kızımızın ismi Lara’yı tercih ettik. Bu isim, işletmemiz için özel ve anlamlı bir seçim oldu” dedi. İşletmenin amacı, konuklara güvenli ve konforlu bir konaklama deneyimi sunmak olarak tanımlandı.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar