Mod Tasarım: Sivas'ta büyüyor

Mod Tasarım Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Sicim, şirketlerinin iç mimari ve ofis tasarımı alanında faaliyet gösteren bir firma olduğunu ve 2002 yılında kurulduğunu belirtti.

info@karadenizekonomi.com / 1.07.2024

Mod Tasarım: Sivas'ta büyüyor

Şirketin 22 yıllık tecrübesi içerisinde ofis iç mekan tasarımı, ofis mobilyası, ofis bölme sistemleri ve çağrı merkezi sistemleri gibi alanlarda hizmet verdiğini vurgulayan Sicim, aile şirketinde babasın[1]dan aldığı ticaret altyapısının kendisi için önemli bir referans olduğunu ifade etti.

Endüstri mühendisi ve iç mimarlık eğitimi sayesinde hem yönetsel hem de tasarımsal konuları bir arada harmanlayabildiğini belirten Sicim, iş hayatına 11 yaşında yaz aylarında aile şirketinde başladığını ve bu süreçte farklı birimler[1]de çalışarak deneyim kazandığını dile getirdi. Pandemi döneminde %25'ten fazla büyüme kaydeden şirketin, ofise yönelik bir deneyim merkezi oluşturma kararı alarak müşterilere interaktif bir deneyim sunmayı hedeflediğini aktardı.

Levent'deki deneyim merkezlerinde 2000 metrekarelik alanda hizmet ver[1]diklerini ve fabrikalarında 5500 metrekarelik bir alanda üretim yaptıklarını belirten Sicim, yeni yatırım planları arasında Sivas'ta 20.000 metrekarelik bir alanda fabrika kurmayı planladıklarını ve yurtdışında Amerika ve Gürcistan'da ofisler açtıklarını söyledi.

Şirketin sektöre 276 endüstriyel tasarım ve faydalı model patenti ile katkı sağladığını ve sürekli inovasyon ve ürün geliştirme çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Sicim, dijitalleşme konusunda da uygun politikalarla ilerlediklerini ve yerelleşmeyi önemsediklerini ifade etti. Türk insanının çalışma azmi ve inovasyon yeteneğinin şirketler için büyük bir avantaj olduğunu vurgulayan Sicim, 2024'ün yeni ürünler ve hizmetlerle dolu bir yıl olacağını belirtti.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar