Ramada Resort by Wyndham Ünye: Karadeniz’in Kendi Destinasyonundaki Yıldızı

Ramada Resort by Wyndham Ünye, Karadeniz’in tek resort oteli olarak, Ünye’ye turizm alanında büyük katkı sağlıyor.

info@karadenizekonomi.com / 26.08.2024

Ramada Resort by Wyndham Ünye: Karadeniz’in Kendi Destinasyonundaki Yıldızı

Otelin Genel Müdürü Zafer Arslantürk, yaz sezonunda özellikle Fransa, Almanya ve Rusya gibi ülkelerden yoğun bir talep aldıklarını belirtti. Bu ilginin her yıl artarak devam ettiğini ifade eden Arslantürk, Ünye’nin turizm potansiyelinin uluslararası alanda giderek daha fazla tanındığını vurguladı.

İç Pazarda da Güçlü Talep

Arslantürk, otelin yalnızca uluslararası alanda değil, aynı zamanda iç pazarda da tatilci aileler tarafından tercih edildiğini söyledi. Misafir memnuniyetini artırmak için sürekli yeni projelere imza attıklarını belirten Arslantürk, dünyaca ünlü kahve markası Starbucks’ı Ramada Cafe ile Ünye’ye kazandırdıklarını ve misafirlerine unutulmaz bir tatil deneyimi sunmak amacıyla açık havuza bir aquapark eklediklerini ifade etti.

Ünye’ye Katkı Devam Edecek

Zafer Arslantürk, yatırımcısı ve ekibi ile birlikte Ünye’ye değer katmaya ve destinasyonu daha cazip hale getirmek adına çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti. Yüksek sezonun sonuna yaklaşıldığı bu dönemde tüm sektör paydaşlarına başarılar dileyen Arslantürk, Ünye’nin her şeyin en iyisine layık olduğunu sözlerine ekledi.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar