Trio Deniz, Jeanneau’nun 2024 Yılı "Dealer of the Year" Ödülünü Kazandı

Dünya çapında her yıl Jeanneau tarafından en başarılı bayilere verilen "Dealer of the Year" ödüllerinde, motoryatlar segmentinde birincilik ödülü bu yıl da Trio Deniz’in oldu.

info@karadenizekonomi.com / 3.07.2024

Trio Deniz, Jeanneau’nun 2024 Yılı

Son dört yıldır bu ödülü arka arkaya kazanan Trio Deniz, 2024 yılında da başarısını sürdürerek zirvedeki yerini korudu.

Trio Deniz’den yapılan açıklamada, bu büyük başarıda emeği geçen tüm partnerlere, Jeanneau ailesine, Trio Deniz Jeanneau ekibine ve her bir Jeanneau sahibine ayrı ayrı teşekkür edildi. Açıklamada, “Bu ödül, ekibimizin üstün performansı ve müşterilerimizin bize olan güveninin bir sonucudur. Her bir partnerimize ve Jeanneau sahibi müşterimize teşekkür ederiz,” ifadeleri kullanıldı.

Jeanneau’nun motoryatlar segmentinde dünya çapındaki en başarılı bayilerden biri olma unvanını koruyan Trio Deniz, denizcilik sektöründeki üstün hizmet kalitesi ve müşteri memnuniyeti ile de dikkat çekiyor. Bu ödül, Trio Deniz’in sektördeki liderliğini ve başarısını bir kez daha teyit etti.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar