2.500 kişiye iş istihdamı sağlayacak

Tersane’de çalışmalar tam gaz

info@karadenizekonomi.com / 28.07.2014

2.500 kişiye iş istihdamı sağlayacak

-Yaşar Kaptan Çebi, 2019’da alt yapı inşaatı tamamlanacak tersanede 2 bin 500 kişiye iş imkanı doğacağını söyledi

Sürmene’de yapımına kısa bir süre önce başlanan Sürmene Tersanesi’nde çalışmalar büyük bir hızla sürüyor.

Sürmeneli İşadamı Yaşar Kaptan Çebi, Nur Gemicilik ve Ticaret AŞ adına girdikleri ihaleyi kazandıktan sonra zaman geçirmeden çalışmalara başladıklarını ve tersanenin planlanan sürede tamamlanarak bölge halkının hizmetine sunulacağını söyledi.

Alt yapı inşaatı 2019’da tamamlanacak olan Sürmene Tersanesi’nde ilk aşamada 2 bin 500 dolayında kişinin istihdam edileceği ve zamanla bu sayının artacağı öğrenildi.

Sürmene Tersanesi’nin ihalesine bölge insanı kimliğiyle kar amacı güderek girmediklerini belirten firma yetkilisi Hasan Çebi, “Şirket sahiplerimizin öncelikli amacı doğdukları topraklara yatırım yapmak, hemşerilerimize hizmet etmektir” diye konuştu.

ETİKETLER; Yaşar Kaptan Çebi

Karadeniz'in İlk ve Tek Ekonomi Portalı

Okumak İçin Resimlere Tıklayınız.

Fındık Fiyatları

Son Güncelleme : 2025-05-20 17:59

Şehir En Düşük En Yüksek
TMO Fiyatı TL TL
AKÇAKOCA TL 0 TL
ÇARŞAMBA 0 TL 0 TL
DÜZCE 0 TL 0 TL
FATSA 0 TL 0 TL
GİRESUN 0 TL 0 TL
KOCAELİ 0 TL 0 TL
ORDU TL TL
SAKARYA 0 TL 0 TL
SAMSUN 0 TL 0 TL
TRABZON 0 TL 0 TL
TERME 0 TL 0 TL
ÜNYE 0 TL 0 TL
ZONGULDAK 0 TL 0 TL
Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar