Ferrero Grubu, şirketin küresel konumunu güçlendirmek amacıyla yeni bir organizasyon yapısına geçti.

Yeni yapıda Ferrero Grubu’nun sahibi ve CEO’su Giovanni Ferrero, Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini üstelenirken, CEO görevine Lapo Civiletti getirildi.

info@karadenizekonomi.com / 31.03.2017

Ferrero Grubu, şirketin küresel konumunu güçlendirmek amacıyla yeni bir organizasyon yapısına geçti.

Ferrero Grubu küresel çikolata ve paketlenmiş tatlı gıda ürünleri piyasasındaki rekabet gücünü arttırmak ve büyümedeki momentumu hızlandırmak amacıyla yeni bir organizasyon yapısına geçme kararı aldı.

Yeni yapıda, Ferrero Grubu’nun sahibi ve CEO’su Giovanni Ferrero, Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini üstelenecek. Bu bağlamda, kendisi bizzat Grup’a önderlik ederek uzun vadeli strateji, yeni iş imkânları ve çığır açabilecek inovasyon alanlarına odaklanabilecek ve tüm bunları yaparken şirketin kendine has kültür ve değerlerini de koruyabilme imkânına sahip olacak. Giovanni Ferrero, stratejik fonksiyonlar ve Grup bünyesinde yer alan çeşitli kurul ve komitelere yön vermenin yanısıra, Grup’un daha da büyümesi ve küreselleşmesi yolunda yeni rotalar belirleyecek ve bu hususta liderlik edecek. Ferrero Grubu küresel çikolata ve paketlenmiş tatlı gıda ürünleri piyasasındaki rekabet gücünü arttırmak ve büyümedeki momentumu hızlandırmak amacıyla yeni bir organizasyon yapısına geçme kararı aldı. Yeni yapıda, Ferrero Grubu’nun sahibi ve CEO’su Giovanni Ferrero, Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini üstelenecek. Bu bağlamda, kendisi bizzat Grup’a önderlik ederek uzun vadeli strateji, yeni iş imkânları ve çığır açabilecek inovasyon alanlarına odaklanabilecek ve tüm bunları yaparken şirketin kendine has kültür ve değerlerini de koruyabilme imkânına sahip olacak. Giovanni Ferrero, stratejik fonksiyonlar ve Grup bünyesinde yer alan çeşitli kurul ve komitelere yön vermenin yanısıra, Grup’un daha da büyümesi ve küreselleşmesi yolunda yeni rotalar belirleyecek ve bu hususta liderlik edecek.
Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar