Fiskobirlik ‘Çotanak’ markası için protokol imzaladı

Altaş Yağ Sanayi ve Fiskobirlik arasında ‘Çotanak’ markalı ürünlerin pazarlanması için protokol imzalandı.

info@karadenizekonomi.com / 21.06.2020

Fiskobirlik ‘Çotanak’ markası için protokol imzaladı

Ordu'da faaliyet gösteren Altaş Yağ Sanayi ile Fındık Tarım Satış Kooperatifleri Birliği (FİSKOBİRLİK) arasında "Çotanak" markalı ürünlerin pazarlanması için protokol imzalandı.

‘’Amacımız Fiskobirlik Efit AŞ’yi önemli firmalar arasına sokmak’’

Fiskobirlik Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bayraktar, düzenlenen imza töreninde kendileri için Altaş ve Çotanak markalarının önem taşıdığını ve Fiskobirlik Efit AŞ.’nin pazarlama anlamında Türkiye'de tüm illerde örgütlenmiş bir kurum olduğunu belirterek, ‘’Fiskobirlik Efit AŞ önümüzdeki birkaç yılda Türkiye'de çok önemli firmalardan biri olacak konuma gelecek. Çünkü büyüme trendimiz onu gösteriyor. Bu anlaşmayla amacımız hem istihdama yatırım yapmak hem Fiskobirlik Efit AŞ’yi Türkiye'de birkaç firma içerisine sokmaktır. Bu sinerjiyi daha da büyüterek bölgeye ve ülkeye önemli işler kazandıracağız. Bu işe katkı sunan herkese teşekkür ediyorum’’ ifadelerini kullandı.

‘’ Çotanak markası daha iyi yerlere gelecek’’

Yaptıkları çalışmalarla fabrikanın yenilendiğini ve ürünlerin de çeşitlendirildiğini ve pazarşama konusunda ‘ne yapabiliriz?’ diye düşündüklerini dile getiren Altaş Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Altaş, ‘’Yaptığımız bu anlaşma ile kurumsallaşalım, profesyonel şekilde yola devam edelim istedik. Çok mutluyuz. Fiskobirlik'in çok iyi bir ağı var. Çotanak markasının daha iyi yerlere gideceğine eminiz’’ dedi.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar