
- ·Türkiyenin en başarılı sanayi kuruluşlarını listeleyen İSO 500 listesine giren firmalar politik riskler ve para piyasasındaki gelişmelerden tedirgin. Görüş bildiren işadamları 2018 yılının iyi gitmediğini, işleri rölantide götürdüklerini ve risk yönetimi uyguladıklarını söylediler.
KURUN ÖNGÖRÜLEBİLİR OLMASI GEREKİR
·Kadir Durak (Durak Fındık Sanayi ve Ticaret A.Ş)-Yatırım yapmak istiyoruz o nedenle kurun daha öngörülebilir olması en büyük beklentimiz.
İSTİKRARDAN YANAYIZ, KAOS İSTEMİYORUZ
- ·Mustafa Poyraz (Poyraz&Poyraz Fındık Entegre Sanayi ve Ticaret A.Ş.)-Önümüzü görmeden iş yapmak istemiyoruz. Biraz korkuyoruz sanırım. O nedenle bir süre rölantide kalacağız.
RİSK YÖNETİMİ MEZİYET
- ·Günhan Ulusoy (Ulusoy Un Sanayi ve Ticaret A.Ş.)-2018 yılı koşulları geçen yıla göre daha zorlaştı. Finansman giderleri daha da artacak ve kârlar eriyecek gibi görünüyor.
2018 YILI İYİ GEÇMİYOR
- ·Sebahattin Arslantürk (Arslantürk A.Ş.)- 2018 iyi geçmiyor. Maliyet unsurları değişti; kârlılık düştü, ilk beş ay kötü geçti.
Çok Okunanlar

Sagra Grup, “Optimum Bütçe ile Harikalar Yaratanlar” Kategorisinde Ödül Kazandı

Flora Handüzü Resort, Rize’de kış turizmine hazır

Bentaş Bentonit 2025’i Yüzde 25 Büyümeyle Kapatıyor

Reaktif Plastik sanayiye hız kazandırdı

Türkiye’nin dinamik şirketleri, ülke genelinden 6 kat daha hızlı büyüdü

Çocuklar peynirle beslenecek sağlıklı nesiller yetişecek

Ülker Bisküvi'ye, 5 yıl vadeli 250 milyon ABD doları sendikasyon kredisi
Fındık Fiyatları
Son Güncelleme : 2025-10-14 13:28
Şehir | Levant |
---|---|
TMO | 200 TL |
GİRESUN | 347,50 TL |
ORDU | 348,00 TL |
DÜZCE | 344,00 TL |