MURAT ŞİMŞEK: “Biz siyaset yapmıyoruz üretim yapıyoruz”

“Büyükşehir Belediye Başkanımıza da söylüyorum. Hükümet ve yerel yönetim aynı partiden. Biz de Ordulular ve Ordulu iş adamları olarak bundan yararlanacağız. Biz siyaset yapmıyoruz, üretim ve istihdam yaratıyoruz. Yönetim olarak OSB’nin menfaatlerini düşün

info@karadenizekonomi.com / 9.08.2017

MURAT ŞİMŞEK: “Biz siyaset yapmıyoruz  üretim yapıyoruz”

Ne istiyorsunuz Enver Bey’den?

  • ·OSB Başkan Vekili sanayici ve işadamı Murat Şimşek, “Enver Beyin şehir için yaptıklarını doğru buluyorum, destekliyorum. Bu işler çekişme ile olmaz. Ne istiyorsunuz Enver Başkan’dan? Bırakın da başkan altyapıyı yapsın. Siyaset yapmıyorum, ama Enver Beyin yem edilmesine de karşıyım.”

ORDULULAR BİR YIL SABREDECEK.

“Karşıyaka Bulvarı açıldı, o kadar hareketli bir hat oldu ki nerede ise Ordu’nun yükünü çekiyor. Şimdi Soya kavşağını ve o bölgeyi düşünün. Çok yararlı bir bulvar açıldı. Şehrin nerede ise tamamı değişiyor. Anormal diyebileceğimiz ama gerekli olan işler yapılıyor. Ne zaman göreceğiz bu çalışmanın sonuçlarını? Ordulular olarak bir yıl sabredeceğiz.”

ENVER BEYİN YAPTIKLARI DOĞRU

“Şahsen Enver Beyin yaptıklarını doğru buluyorum. Kanaatim şu; yerel yönetimde siyaset yapmayacağız, hizmet alacağız. Bir iktidar, bir hükümet var. Belediye başkanı iktidarın adamı, vekiller iktidarın adamı, atanmış olanlar hükümetin atadığı bürokratlar. Ordulu olarak ben bundan bugün faydalanamayacaksam ne zaman faydalanacağım?”  

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar