Trio Deniz ödüle doymuyor

Sahibi Ordulu İşadamı Murat Bekiroğlu olan Trio Deniz, bu yıl da Hanse Grubu tarafından “Yılın Bayisi’’ seçildi.

info@karadenizekonomi.com / 20.07.2017

Trio Deniz ödüle doymuyor

Trio Deniz üçüncü kez yılın bayisi ödülüne layık görüldü. Trio Deniz’in Yönetim Kurulu Başkanı Murat Bekiroğlu, ödül dolayısı ile çalışanlarına ve müşterilerine yönelik olarak, “Tüm çalışma arkadaşlarım ve çok değerli müşterilerimize sonsuz teşekkürler” dedi.

Trio Deniz, “Türkiye’deki tüm teknecilere en üst kalitede ürün ve hizmetler sunma” vizyonuyla 2005 yılında kuruldu ve kısa sürede Türkiye’nin en büyük tekne distribütörlerinden birisi haline geldi.

Kurulduğu yıl dünyanın en büyük teknecilik grubu olan Amerikalı Brunswick’in en önemli markası Bayliner’ın Türkiye temsilciliğini üstlenen Trio, 2009 yılında Dünya’nın en büyük ikinci yelkenli tekne üreticisi Alman Hanse Group’un Hanse ve Moody markalarının Türkiye distribütörü oldu.

Trio, 2011 yılında dünyanın en büyük iki megayat üreticisinden birisi olan İtalyan Sanlorenzo Spa ile işbirliğine giderek Sanlorenzo İstanbul ofisini hayata geçirdi ve bu prestijli markanın Türkiye’yi öncelikli pazarları arasına almasını sağladı.

2013 yılında ise Hanse Group’un çatısı altına giren ünlü İngiliz motor yat markası Sealine, Türkiye distribütörlüğü için Trio ile çalışma kararı aldılar.

2014 yılında Hanse Group'un güçlü markaları Fjord ve Dehler'in de distribütörlüğüne seçilen Trio Deniz denizseverlere en üst düzeyde hizmet sunmak için Satış, Teknik ve Satış Sonrası Hizmetler departmanlarında kalifiye ekibi ile, İstanbul Marina ve Bodrum Milta Marina’daki güçlü alt yapısıyla hizmet veriyor. KARADENİZ EKONOMİ

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar