Vali Ünlü: Üretici birlikleri her zaman desteklenmeli

Giresun Valisi Enver Ünlü, Fiskobirlik Entegre Fındık İşleme Tesislerine ziyarette bulunarak, Fiskobirlik gibi üretici birliklerinin her zaman desteklenmesi gerektiğini dile getirdi.

info@karadenizekonomi.com / 23.07.2020

Vali Ünlü: Üretici birlikleri her zaman desteklenmeli

Giresun Valisi Enver Ünlü, Fiskobirlik Entegre Fındık İşleme Tesislerine ziyarette bulundu. Fiskobirlik Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bayraktar ve Yönetim Kurulu Üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette Vali Enver Ünlü Fiskobirlik’in çalışmaları hakkında bilgi aldı.

‘’Üretici birlikleri her zaman desteklenmesi’’


Fiskobirlik’i ürün gamını ve pazar ağını geliştirerek piyasada daha güçlü bir konuma gelmesi için her türlü desteğe açık olduklarını belirten Vali Ünlü, ‘’Fiskobirlik gibi üretici birliklerinin her zaman desteklenmesi gerek. Kendim de birlik ve kooperatif ürünlerini tüketmeye özen gösteriyorum. İnternet üzerinden sürdürülen ticaret faaliyetleri de önemli’’ diye konuştu.


 

‘’Gıda güvenliğinde en güvenilir ürünler’’

Fındık denince akla ilk gelen il Giresun kurum ise Fiskobirlik diye söyleyen Fiskobirlik Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bayraktar, ‘’Fiskobirlik olarak Giresun’daki yatırımlar kesintisiz devam ediyor. Giresun 2. Organize sanayi bölgesinde mevcut entegre tesislerine ek olarak yapılacak yeni yatırımlar hakkında Sayın Vali’ye bilgiler verdi. Birlik ürünleri gıda güvenliği açısından en güvenilir ürünler. Fiskobirlik markalı ürünlerde kalite ve lezzetten kesinlikle ödün vermiyoruz’’ dedi.


Ardından Giresun Entegre tesislerini gezen Vali Ünlü,  tesis içerisindeki üretim faaliyetlerini yakından inceledi. Fındık İşleme, Kakaolu Fındık Kreması ve Fındık Ezmesi üretim noktalarını ziyaret ederek, entegre tesisleri içerisinde yer alan Çikolata Fabrikasında incelemelerini sürdürdü. Burada %100 doğal ve tüm AR-GE’si Fiskobirlik tarafından gerçekleştirilen çikolatalardan tadan Vali, Giresun’a böyle bir tesisin kazandırılması adına emeği geçen herkese teşekkür etti.

 

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar