Ticaret Bakanlığı’ndan İhracat Süreçleri ve Devlet Destekleri Eğitimi

Karadeniz İhracatçılar Birliği tarafından yapılan duyuruda T.C. Ticaret Bakanlığı ile iş birliği içerisinde, 22-23 Ekim 2024 tarihlerinde çevrimiçi olarak “Ticaret Bakanlığı İhracat Süreçleri ve Devlet Destekleri Eğitim Programı” düzenleyeceği bildirildi.

info@karadenizekonomi.com / 16.10.2024

Ticaret Bakanlığı’ndan İhracat Süreçleri ve Devlet Destekleri Eğitimi

Eğitim Programının İçeriği
Eğitim, T.C. Ticaret Bakanlığı, Türk EXİMBANK ve İGE A.Ş. uzmanlarının katılımıyla gerçekleştirilecek. Katılımcılara, Devlet Yardımları, Ticaret Bakanlığının güncel online hizmetleri ve Avrupa Yeşil Mutabakatı, Karbon Vergisi gibi günümüz dış ticaretinin en önemli konuları hakkında derinlemesine bilgiler sunulacak.

Ücretsiz Katılım ve Kayıt
Katılımın ücretsiz olduğu eğitim programına katılmak isteyen üyelerin, belirtilen web adresinden kayıt yaptırmaları gerek. Eğitimlerin sonunda, katılımcılara dijital “Katılım Belgesi” verilecek.

Bu eğitim, ihracat sürecinde karşılaşılabilecek sorunlara yanıt alma, bilgilerinizi geliştirme ve mevcut ihracatınızı artırma fırsatı sunacak. Ayrıca, yurt dışı pazarlardaki rekabet gücünüzü artırmak ve yeni pazarlara açılmak için gerekli bilgi ve deneyimi edinme imkânı sağlayacak.

Karadeniz İhracatçılar Birliği tarafından yapılan duyuruda; “Tüm üyelerini bu önemli eğitim programına katılmaya davet etmektedir. Ticaret Bakanlığı tarafından sağlanan destekler hakkında bilgi edinmek ve güncel gelişmelerden haberdar olmak için bu fırsatı değerlendirin.” Denildi.

1. Oturum (22 Ekim 2024) Kayıt Linki: https://www.kisa.link/wkPsz

2. Oturum (23 Ekim 2024) Kayıt Linki: https://www.kisa.link/SumKX

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar