Giresun'a 98 Milyon Ödenek Geldi

info@karadenizekonomi.com / 24.07.2024

Giresun'a 98 Milyon Ödenek Geldi

AK Parti Giresun Milletvekili ve TBMM Kamu İktisadi Teşebbüsleri Komisyonu Üyesi Ali Temür, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile yaptıkları görüşmelerin sonucunda, Giresun'da yaşanan sel felaketinin ardından afet yaralarını sarabilmek için ilave 98.000.000 TL'nin Giresun Valiliği Özel İdare Müdürlüğü hesaplarına aktarıldığını duyurdu.

Milletvekili Temür, yaptığı açıklamada, belediyelerin ve İl Özel İdare Müdürlüğü'nün afet bölgelerindeki çalışmalarının sonuçlarını gösteren hak ediş ödemelerinin tamamlanması için bu ek ödemenin yapıldığını belirtti. Özellikle 2020 yılındaki sel afetinden sonra Erimez Kulakkaya arasındaki sel hasarlarını gidermek için yapılan çalışmalara da vurgu yaptı.

Milletvekili Temür, "İnşallah bu ödeneklerle beraber afet sonucu oluşan zararlar en kısa sürede giderilerek mağduriyetler sona erecek." dedi ve Giresun'a desteklerinden dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'ya ve AFAD Başkanı Okay Memiş'e teşekkür etti.

Giresun'da yapılan bu hizmetlerin ilimize hayırlı olmasını diledi.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar