ORDUSİAD iftarda buluştu

Ordu Sanayici ve İş İnsanları Derneği, ramazan ayının ilk iftar programında bir araya geldi. Birlik mesajlarının verildiği programda, 14 Mayıs seçimleri öncesi dernek üyesi aday adayları gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

info@karadenizekonomi.com / 10.04.2023

ORDUSİAD iftarda buluştu

Ordu Sanayici ve İş İnsanları Derneği Başkanı Burhan Çakmak’ın ev sahipliğinde düzenlenen iftar yemeğinde dernek üyeleri bir araya geldi. Çakmak, “ORDUSİAD iş insanlarının buluştuğu büyük bir dernektir. Ordu’nun kalkınması ve gelişmesinde mutlaka bu derneğin görüşlerine şehrin dinamikleri ve siyasileri kulak vermelidir. ORDUSİAD’ta her alanda şehrin kalkınması ve gelişmesi için çabalarını ve fedakârlıklarını artırmalıdır” diyerek seçim sürecine girildiğini hatırlattı ve tüm aday adaylarına başarı diledi.

 

AK Parti Ordu Milletvekili Aday Adayı Engin Tekintaş, şehre hizmet etmeye devam edeceğini ifade ederek, “Şu ana kadar yapılmış olan aday adaylığı sürecindeki ön tespitler, yapılan çalışmalar, bu çalışmalardan elde edilen neticeler genel başkanlar nezdinde genel merkezlerimiz değerlendirecek ve karar verecekler. Her ziyaretimde tekrar ediyorum, bizim için önemli olan Ordu’dan 6 milletvekilinin seçilmesini sağlamak. İlimizin gelişim ve değişimi için, bugüne kadar yaptığımız çalışmaların istihdam, eğitim, sağlık, kültür, genel yönetim ve aklınıza gelebilecek diğer tüm alanlarda mutlaka birlikte çalışılması gerektiğini görüyoruz. Ama diğer taraftan tabi ki siyasi partiler kendi kimlikleriyle, fikir ve programlarıyla ülkenin uluslararası arenada en üst seviyeye taşınabilmesi için kendi çalışmalarını da ön plana çıkartarak inşallah seçim çalışmaları sonlanacak. Ben tüm aday adayı arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Bu şehre, üzerimize düşen sorumluluk çerçevesinde, geleceğe iyi bir şehir ve yeni nesle de iyi bir miras bırakmaya gayret ediyoruz. İş insanlarının bir arada bulunduğu bu kıymetli derneğimizle birlikte şehrimizin kalkınması adına gayret göstermeye devam edeceğiz. Hem ülkemiz hem ilimiz ekonomisine katkı sunmaya çalışıyoruz. Bir kişi fazla çalıştırırsak, o bizim için en büyük mutluluk. Bir aile mutlu olursa biz de mutlu oluyoruz. Deprem felaketinin ardından zor günler yaşadık ama önümüzdeki 2 yılı en iyi şekilde değerlendirerek, ekonomiyi tekrar rayına oturtmak için çalışma hedefindeyiz” dedi.

DERDİMİZ, SORUN ÇÖZMEK

Tekintaş’ın ardından söz alan Milliyetçi Hareket Partisi Ordu Milletvekili Aday Adayı Naci Şanlıtürk, “Ülkemiz, 100 yılın afeti diyebileceğimiz depremle karşı kaşıya kaldı. 50 binin üzerinde insanımızı yitirdik. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. 11 ili kapsayan çok büyük bir yıkım. 6 il daha ilave edildi bu zarar gören bölgeye. Devletimiz güçlüdür, milletimiz vicdanlı ve yardımseverdir. Bir an önce yıkılan konutların yapılması noktasında hızlı bir aksiyon alınacağı kanaatindeyim. 10 yılın üzerinde sizlerle beraberim, ORDUSİAD’da olmaktan mutluluk duyuyorum. Burası büyük bir fonksiyonu yerine getiriyor. Aynı zamanda büyük sorumluluklar alıyor. Zaman zaman rollerimizi oynamakta gecikebiliyoruz. Özellikle deprem felaketinde ORDUSİAD’ın daha aktif rol almasını temenni ederdim. Hala gecikmiş değiliz, hala konutların yapımı noktasında yardımcı olabiliriz. Kıymetli arkadaşlarım, uzun süre MHP’de siyaset yaptık. Geçmişteki siyasi bilgimizi, aklımızın yettiği ve dilimizin döndüğü kadar bu şehre fayda sağlayabilmek adına MHP’den Ordu milletvekili aday adayı oldum. Öncelikle hangi partiden olursa olsun aday olan tüm arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Hepimizin derdi, bu ilin bir sorununu çözmek. Bu şehrin en büyük problemlerinden biri şehir lokalinin olmaması. İnşallah, bu lokali şehre kazandırırız. Şehrin önceliklerini ortaya koyduğumuz, ondan sonra da şehri yöneten insanlara yönlendiririz” diye konuştu.

 

 

LAF DEĞİL İŞ ÜRETMEMİZ LAZIM

AK Parti Ordu Milletvekili Aday Adayı İdris Altunel ise konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Laf değil iş üretmemiz lazım. Ordu’nun kalkınması ve gelişmesi için 14 Mayıs’ta ilimizden kim seçilirse seçilsen; iktidarıyla, muhalefetiyle bölgemizin kalkınması için ortak hareket etme zorunluluğumuz var. Ben seçilirsem, bu birlik ve beraberliği sağlayacağıma sizin önünüzde söz veriyorum. Eğer seçilmek nasip olursa, muhalefetin vekilleriyle beraber bu masada olmamız lazım. Ancak o zaman bu memleketin sorunlarına çözüm bulabiliriz.”

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar