BAYRAM COŞKUSU

Ramazan Bayramına saatler kala il dışında ve yurt dışında yaşayan Ordulular, memleketine geldi. 724 bin olan şehrin nüfusu son iki günde 800 bine çıktı.

info@karadenizekonomi.com / 8.07.2016

BAYRAM COŞKUSU

NÜFUS ARTTI

On Bir Ayın Sultanı Ramazan’ın son günlerine girildi. Pazartesi günü sona erecek olan Ramazan ayının ardından, Ramazan Bayramı ile gurbetteki vatandaşlar da memleketlerine akın etmeye başladı. 9 günlük tatili memleketlerinde geçirmek isteyen gurbetçiler, geri döndü. Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre 724 bin olan şehrin nüfusu, son iki günde 800 bine tırmandı. Arefe günü ile birlikte nüfus sayısındaki artışın devam edeceği bildirildi.

TRAFİK YOĞUNLUĞU KALDIRMADI

Ramazan Bayramı tatili için yola çıkan tatilciler, Karadeniz Sahil Yolu'nda yoğunluk oluşturdu. Orta Karadeniz'de Ordu il merkezinden geçen tatilciler, uzun araç kuyrukları nedeniyle beklemek zorunda kaldı. Ramazan Bayramı dolayısıyla Ege ve Akdeniz bölgelerine ya da gurbetteki akrabalarına giden tatilciler nedeniyle Altınordu ile Ünye arasında yer yer 5 kilometrelik uzun araç kuyrukları oluştu.

ETİKETLER;
Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar