HER ŞEY VATANDAŞIN ELİNDE

Ordu Büyükşehirin Mobil uygulaması sayesinde Ordulular istek ve şikayetlerini doğrudan mesajla gönderebilecekler

info@karadenizekonomi.com / 22.12.2015

HER ŞEY VATANDAŞIN ELİNDE

Ücretsiz wi-fi, mobil anket sistemi gibi teknolojik gelişmeleri vatandaşlara hizmet olarak sunan Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin akıllı telefonlar için geliştirdiği uygulamayı Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu.

UYGULAMA GOOGLE PLAY STORE VE APP STORE’DA

“Büyükşehir artık daha mobil” diyen Başkan Enver Yılmaz, Büyükşehir Belediyesi’nin hayatı kolaylaştıran ve vatandaşın yönetime katkı sağladığı şeffaf belediyecilik uygulaması olan “Ordu Mobil”in Google Play Store ve App Store'dan ücretsiz olarak indirilebileceğini söyledi.

Yapılan hizmet ve duyuruların halkla hızlı bir şekilde paylaşılması, vatandaşların istek ve şikayetlerinin bu uygulama üzerinden Ordu Büyükşehir Belediyesi’ne iletilebilmesi ve hizmet kalitesinin artırılması amaçlanıyor.

8 MODÜL YER ALIYOR

Henüz yeni bir uygulama olmasına rağmen kullanıcılardan olumlu yönde tepkiler alan “Ordu Mobil” uygulamasında bulunan 8 modülün özellikleri şu şekilde:

Başkan: Belediye Başkanımızın vatandaşlarımıza iletmiş olduğu mesajları buradan okuyabilir ve isterseniz Başkanımız Sayın Enver Yılmaz’a doğrudan mesaj gönderebilirsiniz.

Çek Gönder: Vatandaşlarımızın istek ve şikayetlerini Belediyemize kolayca gönderebildikleri ve bunlara verilen cevapları görüntüleyebildikleri bölümdür. Tüm halkımız talep ve cevapları görüntüleyebilmektedir.

Haberler: Ordu Büyükşehir Belediyemizin yayınlandığı haber ve duyurulara buradan ulaşabilirsiniz.

Etkinlikler: Belediyemizin etkinlik duyurularını ve içeriklerini buradan takip edebilirsiniz.

Kent Rehberi: Büyükşehir sınırları içerisindeki önemli kurum ve kuruluşların telefonlarına, adreslerine ve harita bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz.

Foto Galeri: Belediyemizin etkinliklerinin fotoğraf galerilerine buradan ulaşabilirsiniz.

Nöbetçi Eczaneler: Büyükşehir sınırları içerisindeki nöbetçi eczanelerine bu menüyü kullanarak ulaşabilirsiniz.

İhaleler: Belediyemizin yaptığı ihale duyurularını buradan takip edebilirsiniz.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar