ÇAMBAŞI'NA EKOLOJİK TATİL KÖYÜ KURULUYOR

25 BUNGALOV 50 YATAK KAPASİTELİ…

info@karadenizekonomi.com / 31.07.2015

ÇAMBAŞI'NA EKOLOJİK TATİL KÖYÜ KURULUYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi, 2 bin rakımlı Çambaşı Yaylası'na Ekolojik Tatil Köyü kuruyor. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, ‘Ordu’da ilk olacak Ekolojik Tatil Köyü, her haliyle prestij bir proje olacak’ dedi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi, DOKA’nın desteğiyle, 2 bin rakımlı Çambaşı Yaylası'na Ekolojik Tatil Köyü kuruyor. Dört mevsim bulutlara dokun, sloganıyla hayata geçecek olan, Çambaşı Ekolojik Tatil Köyü’nün uygulama projesinin hazır olduğu bildirildi.

BAŞKAN YILMAZ: ORDU’YA HAYIRLI OLSUN…

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Çambaşı Yaylası’nın turizmde çok daha iyi yerlere geleceğine inandığını söyledi. Başkan Yılmaz, ‘ Projeyle birlikte, turizmin çeşitlendirilmesi ve sezonun tüm yıla yayılması ile bölgesel istihdamın artması sağlanacak. Çambaşı Ekolojik Tatil Köyü ülke genelinde düzenlenecek eğitim, çalıştay ve konferans ile kamp çalışmalarına ev sahipliği yapacak. Çambaşı Kayak Tesisi’nin tamamlanmasıyla birlikte, bölge turizm açısından aranılan bir yer olacak. Çambaşı Ekolojik Tatil Köyü projesi tüm ilimize hayırlı olsun’ diye sözlerini tamamladı.

25 BUNGALOV 50 YATAK KAPASİTELİ…

Çambaşı Merkez’de uygulanacak projede, ‘25 bungalov ev, her biri 2 katlı toplam 50 yatak kapasiteli olacak. Tüm bungalovlara hizmet eden sosyal tesis, restoran, kafe ve yöresel ürünlerin satılabileceği alanlar oluşturulacak. Sosyal tesis ise, bodrum ve zemin kat olmak üzere 2 kattan oluşuyor. Alt katta 230 m2 kafe yer alırken, üst katta ise, 100 kişilik seminer salonu, 170 m2 restoran ve fuaye alanı bulunuyor. Ayrıca proje tamamlandığında spor kulüplerine ve eğitim amaçlı çalıştaylara da ev sahipliği yapabilecek.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar